Οι εταιρείες AMD και Microsoft συνεργάστηκαν για να διαθέσουν μία νέα, limited edition κάρτα γραφικών που θα βασίζεται στην Radeon RX 6900 XT και θα έχει θέμα το Halo Infinite.

Η νέα AMD Radeon RX 6900 XT Halo Infinite Limited Edition έχει εμφάνιση με επιρροές από τον δημοφιλέστερο χαρακτήρα του σύμπαντος του Halo, τον Master Chief – Spartan John-117. Η custom made κάρτα γραφικών διαθέτει σύστημα ψύξης με τρεις ανεμιστήρες, στρατιωτικά χρώματα και «χρυσαφένιες» λεπτομέρειες στο faceplate που θυμίζουν το εμβληματικό κράνος του Master Chief. Στο μεταλλικό backplate επίσης παρατηρούμε πέρα από την επιγραφή Halo Infinite και ένα φωτιζόμενο μπλε χρώματος σύμβολο AI και το νούμερο 117.

Picture3.jpg

Το λανσάρισμα της συγκεκριμένης κάρτας γραφικών είναι για να δείξει στους φίλους της σειράς Halo ότι η Microsoft συνεργάζεται στενά με την εταιρεία AMD για να φέρουν το ray tracing στο Halo Infinite με την εταιρεία μάλιστα να λέει ότι το «ray tracing αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προτεραιότητες μας μετά το λανσάρισμα και ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα μαζί σας σύντομα».

Η Microsoft που πήρε το μάθημα της από το λανσάρισμα της limited edition κονσόλας Xbox Series X με θέμα το Halo Infinite που έπεσε στα χέρια μεταπωλητών και μαυραγοριτών μέσα σε δευτερόλεπτα, έκανε γνωστό ότι η νέα αυτή κάρτα γραφικών δεν θα πουληθεί χωρίς να έχουν ληφθεί μέτρα, λέγοντας πως τόσο η AMD, όσο και το Halo αλλά και άλλοι συνεργάτες θα προσφέρουν την κάρτα γραφικών τις επόμενες εβδομάδες δίνοντας πολλαπλές ευκαιρίες σε πραγματικούς gamers να την αποκτήσουν.

 

  • Like 4