Η BlackBerry φαίνεται πως θα συνεχίσει στον δρόμο που άνοιξε το γνωστό slider Priv, με δύο νέες Android συσκευές, οι οποίες για την ώρα έχουν τις κωδικές ονομασίες Hamburg και Rome.

Το μοντέλο με την κωδική ονομασία Hamburg δεν διαθέτει φυσικό πληκτρολόγιο –ενδέχεται ωστόσο να είναι κάποιο slider όπως το Priv- και είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, με το πλήκτρο power on/off να βρίσκεται στην αριστερή πλευρά, και τα πλήκτρα για την ένταση του ήχου να βρίσκονται δεξιά.

 

Ενδέχεται επίσης να διαθέτει το ηχείο στην πρόσοψη –ή ακόμα και δύο ηχεία μαζί με το μικρόφωνο- αν βεβαίως η ύπαρξη των πολλών και μικροσκοπικών οπών που υπάρχουν υποδηλώνουν κάτι περισσότερο από ένα απλό στοιχείο design. Σύμφωνα με αναφορές, το Hamburg πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο μισό της χρονιάς με τιμή €399 (mid-ranger).

 

Το Rome από την άλλη, διαθέτει φυσικό πληκτρολόγιο που βρίσκεται κάτω ακριβώς από την οθόνη. Η συσκευή δεν είναι slider και ενδεχομένως κατά κάποιο τρόπο να μπορούσε να θεωρηθεί ως μικρό Passport.

 

Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες, και οι δύο διαθέτουν το νέο λογότυπο της εταιρείας. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν στοιχεία για τις προδιαγραφές των δύο συσκευών, ούτε στοιχεία για την ημερομηνία διάθεσης.

 

gallery_286955_3033_9873.jpg

 

Link.png Site: GSMArena