Μετά από μια πολύ μικρή γεύση που μας έδωσε η RIM πριν 2 ημέρες, φωτογραφίες αλλά και βίντεο από τη νέα συσκευή της εταιρείας η οποία θα τρέχει την πλατφόρμα BlackBerry 10, διέρρευσαν σήμερα στο Διαδίκτυο.

Μέσα από αυτές τις διαρροές μπορούμε να πάρουμε ορισμένες πρώτες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής και μια πολύ καλή εικόνα για το σχεδιασμό της. Έτσι βλέπουμε μια αρκετά μεγάλη οθόνη αφής, την απουσία φυσικού πληκτρολογίου, ένα μαύρο κάλυμμα στο πίσω μέρος της συσκευής που επιτρέπει την πρόσβαση στην micro-SIM, στο microSD slot αλλά και στην μπαταρία των 1800mah. Η συνδεσιμότητά του περιλαμβάνει επίσης θύρα microHDMI αλλά και δέκτη NFC.

 

gsmarena_003.jpg

 

Η πολλά υποσχόμενη συσκευή της RIIM έρχεται όπως είπαμε με την έκδοση BlackBerry 10 η οποία προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα που την καλύπτει από τις αντίπαλες πλατφόρμες του iOS και του Android, δίνοντας μεγαλύτερο βάρος στους επαγγελματίες. Η επίσημη παρουσίαση και κατά πάσα πιθανότητα η διάθεση του σε διεθνές επίπεδο έχει προγραμματιστεί για τις 30 Ιανουαρίου 2013.

 

 

Link.png Site: GSMArena