Ο Thorsten Heins, Διευθύνων Σύμβουλος της Research in Motion, μιλώντας στον γερμανικό τύπο ανέφερε ότι η εταιρεία εξετάζει του τμήματος hardware της εταιρείας, έπειτα από την διάθεση του BlackBerry 10.

Τόνισε την ανάγκη να μην λαμβάνονται βιαστικές αποφάσεις, ενώ υποστήριξε ότι όλες οι διαθέσιμες επιλογές έχουν ληφθεί υπόψη σε μια προσπάθεια να φέρει την -ακμάζουσα κάποτε- Καναδική εταιρεία πάλι στο προσκήνιο της αγοράς κινητής τηλεφωνίας.

 

Παλαιότερα εξέταζε το ενδεχόμενο να αδειοδοτήσει το BlackBerry 10 σε άλλες εταιρείες που πιθανόν να ενδιαφέρονταν, έτσι ώστε να το χρησιμοποιήσουν. Σύμφωνα με τους αναλυτές, η Samsung ίσως να ενδιαφέρεται για το επερχόμενο λειτουργικό σύστημα της RIM, χωρίς να έχει ακουστεί τίποτα περισσότερο πάνω στο θέμα αυτό.

 

Η δυναμική επιστροφή στην αγορά, αναμένεται με την διάθεση νέου hardware, εξοπλισμένου με το πολυαναμενόμενο BlackBerry 10 OS. Ο Heins θεωρεί ότι οι απαραίτητες και σωστές αποφάσεις έχουν ληφθεί έτσι ώστε να μπορέσει να κυριαρχήσει η εταιρεία στην αγορά, τα πρωτεία της οποίας κατέχουν αυτή την στιγμή το Android, iOS και τα Windows Phone.

 

Link.png Site: http://www.techspot.com/news/51390-rim-to-consider-sale-of-hardware-division-after-blackberry-10-launches.html[/url]']techspot.com