H Dell ανακοίνωσε gaming φορητούς υπολογιστές G-series και Alienware που ενσωματώνουν τους νέους 9ης γενιάς επεξεργαστές Core της Intel αλλά και τις νέες GeForce GTX 16-series GPUs της Nvidia.

Η γνωστή κατασκευάστρια ανακοίνωσε τους φορητούς υπολογιστές G5 και G7 με GeForce GTX 1660 Ti και GTX 1650 Max-Q GPUs αλλά από τον Ιούνιο θα ανακοινώσει και εκδόσεις τους με RTX GPUs σε συνδυασμό με 9ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core.

Οι δύο φορητοί υπολογιστές της Dell διαθέτει four-zone RGB πληκτρολόγια και ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε οθόνες 1080p στα 240Hz και 4K OLED. Η εταιρεία δεν ανακοίνωσε ακόμα το κόστος των νέων της laptops ωστόσο οι τιμές του σημερινού G5 με την 15άρα οθόνη και την GeForce GTX 1050 Ti GPU ξεκινούν από τα $900.

Tα ίδια πράγματα περίπου κάνει η Dell και με τους φορητούς υπολογιστές Alienware m15 και m17, τα οποία εφοδιάζονται με 9ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core και τις νέες GPUs της Nvidia, GeForce GTX 1660 Ti και GTX 1650 Max-Q. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, όσοι χρήστες επιθυμούν να αποκτήσουν τα νέα μοντέλα Alienware με GPUs τύπου GeForce RTX θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι τον Ιούνιο.

Την ίδια περίοδο, η εταιρεία πρόκειται να ανακοινώσει και το νέο XPS 15 (2019), το οποίο θα μπορεί να διαχειρίζεται το gaming καλύτερα από τα περισσότερα business-oriented laptops και αυτό χάρη στην προσθήκη της GeForce GTX 1650 GPU. Και για τα παραπάνω laptops, η Dell δεν έκανε ανακοινώσεις σχετικά με το κόστος τους, όμως σύντομα θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

Engadget

  • Like 1