Το τελευταίο smartband της Honor εκτός από μεγάλη οθόνη έχει και λειτουργία ταχείας φόρτισης.

Η Honor παρουσίασε το τελευταίο της smartband και δείχνει να είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά σε σύγκριση με το περσινό μοντέλο. Το Honor Band 6 διαθέτει οθόνη AMOLED 1.47’’ με ανάλυση 194 x 368 pixels και κυρτό γυαλί 2.5D. Βλέποντας μονάχα το μέγεθος της οθόνης, το Band 6 μοιάζει περισσότερο με smartwatch. Το νέο smartband είναι πιο πλατύ και πιο παχύ από τον προκάτοχό του αν και φαίνεται να είναι αρκετά χιλιοστά κοντύτερο. Σε κάθε περίπτωση, οι λειτουργίες του Band 6 μοιάζουν αρκετά με αυτές του προηγούμενου μοντέλου.

Το Honor Band 6 μπορεί και παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό, την οξυγόνωση του αίματος, την ποιότητα του ύπνου ενώ διαθέτει και μία λειτουργία διαχείρισης της υγείας ειδικά για γυναίκες. Προσφέρει επίσης παρακολούθηση δραστηριοτήτων για 10 διαφορετικά αθλήματα με αυτόματη ανίχνευση ενώ είναι και αδιάβροχο σε βάθος 50 μέτρων. Μόλις το Band 6 συνδεθεί με το smartphone μέσω Bluetooth, μπορεί να παρέχει στον χρήστη πληθώρα ειδοποιήσεων ενώ δίνει και δυνατότητες ελέγχου της αναπαραγωγής της μουσικής.

honor-smart-band-6-1.jpg.8e0a9d635269450a72b04facca2a5dba.jpg

Από την εφαρμογή που συνοδεύει το Band 6, ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει μέσα από μία ποικιλία διαφορετικών watch faces. Για πρώτη φορά μάλιστα, η Honor εξοπλίζει τη σειρά Band με λειτουργία ταχείας φόρτισης. Με μόλις 5 λεπτά φόρτισης ο χρήστης θα έχει στη διάθεσή του αυτονομία για έως και 2 ημέρες ενώ με πλήρη φόρτιση η διάρκεια ζωής του smartband φτάνει τις 14 ημέρες. Κατά πάσα πιθανότητα, οι 14 ημέρες επιτυγχάνονται χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Εξοικονόμησης Μπαταρίας. Σημαντικό και το γεγονός ότι ζυγίζει μόλις 18 γραμμάρια.

Το Honor Band 6 θα κοστίζει στην Κίνα 249 yuan (περίπου $37) ενώ το μοντέλο με NFC θα κοστίζει 289 yuan (περίπου $43). Οι προπαραγγελίες στην Κίνα έχουν ήδη ξεκινήσει με την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας να έχει οριστεί για τις 11 Νοεμβρίου.

  • Like 2