Η Honor ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει την πρώτη παγκόσμια κυκλοφορία της στις 12 Αυγούστου, στη νέα εποχή μετά τη Huawei.

Η Honor πραγματοποίησε την πρώτη μεγάλη της κυκλοφορία νωρίτερα φέτος στην Κίνα, παρουσιάζοντας τη σειρά Honor 50 ως τις πρώτες συσκευές μετά την αποκόλλησή της από τη Huawei. Τώρα, η Honor ανακοίνωσε την πρώτη παγκόσμια κυκλοφορία της από τότε που απέκτησε την ανεξαρτησία της.

Ο κινέζος κατασκευαστής αποκάλυψε ότι μια παγκόσμια συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί στις 12 Αυγούστου. Η πρόσκληση που στάλθηκε στα διάφορα πρακτορεία ειδήσεων περιλαμβάνει μόνο μία εικόνα με την εταιρεία να μην έχει αποκαλύψει άλλες λεπτομέρειες, όπως το πού θα γίνει η συνέντευξη και ποια ώρα.

Οπότε, τι μπορεί να περιμένει κανείς από αυτήν την εκδήλωση της Honor; Με την κινεζική εταιρεία να έχει ήδη κυκλοφορήσει τη σειρά Honor 50 στην Κίνα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτά τα mid-range smartphones να αποκαλυφθούν στην παγκόσμια συνέντευξη τύπου.

Η Honor επίσης, έχει σχεδόν επιβεβαιώσει την κυκλοφορία της σειράς Honor Magic 3 η οποία θα έρχεται εξοπλισμένη με τον επεξεργαστή Snapdragon 888 Plus. Συνεπώς, είναι λογικό να υποθέσει κάποιος πως και αυτή η σειρά θα βρίσκεται στην εκδήλωση. Η σειρά Magic πάντα έδινε έμφαση στα ξεχωριστά σχέδια, με το πρωτότυπο τηλέφωνο να προσφέρει μια λεπτή κυρτή σχεδίαση, ενώ το Magic 2 έφερε μία συρόμενη σχεδίαση. Κατά πάσα πιθανότητα, το Magic 3 θα έχει και αυτό τη δική του ξεχωριστή σχεδίαση.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως αυτά τα τηλέφωνα της Honor είναι έτοιμα να υποστηρίξουν τις υπηρεσίες της Google, όπως ήδη επιβεβαίωσε ο κινέζος κατασκευαστής. Οπότε, μάλλον μέσα από τα τηλέφωνα της Honor, θα είναι ότι πιο κοντινό μπορούμε να δούμε σε συσκευές Huawei με υπηρεσίες Google, τουλάχιστον αυτή την περίοδο.