Η HTC ανακοίνωσε επίσημα το One X10 και βασίζεται στο System-on-Chip της MediaTek, Helio P10 ενώ διαθέτει οθόνη Full HD με διαγώνιο 5,5 ιντσών.

Το μέγεθος της RAM είναι 3GB ενώ ο αποθηκευτικός χώρος βρίσκεται στα 32GB, και είναι επεκτάσιμος μέσω κάρτας μνήμης microSD έως και στα 2TB (θεωρητικά). Το νέο HTC One X10 διαθέτει εμπρόσθια κάμερα 8,0 Megapixels και κύρια κάμερα 16 Megapixels με dual-tone LED flash ενώ δεν απουσιάσει ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος καθώς και δυνατότητα dual-SIM.

 

Οι διαστάσεις του είναι 152,9 x 75,6 x 8,23 χιλιοστά και το βάρος του είναι 175 γραμμάρια. Το πάχος, φαίνεται πως οφείλεται κατά ένα μέρος στην μεγάλη χωρητικότητα της μπαταρίας, που είναι 4000mAh.

 

“Το HTC One X10 διαθέτει προ-εγκατεστημένο το σύστημα Boost+” λέει η εταιρεία. “H λειτουργία Βελτιστοποίησης (Optimization) διαχειρίζεται δυναμικά όλους τους πόρους του κινητού και αυξάνει την απόδοση σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες και διεργασίες. Όταν εκκινείτε ένα παιχνίδια, το Boost+ βελτιστοποιεί την ανάλυση, αποφεύγοντας την περιττή κατανάλωση ενέργειας παρατείνοντας περαιτέρω τον χρόνο λειτουργίας” συμπληρώνει.

 

Το HTC One X10 θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Ρωσική αγορά με τιμή περίπου $355, και θα διατεθεί σε μαύρο ή ασημένιο χρώμα.

 

Link.png Site: GSMArena