Από ότι φαίνεται υπάρχουν πολλοί χρήστες που θέλουν να επενδύσουν σε μία συσκευή εικονικής πραγματικότητας, παρόλο που οι τιμές, τουλάχιστον οι αρχικές, δεν είναι και ιδιαίτερα ενθαρρυντικές.

Η “Consumer Edition” του HTC Vive για παράδειγμα στοιχίζει $799 στις ΗΠΑ και €899 στην Ευρωπαϊκή αγορά. Η τιμή πάντως δεν φαίνεται να αποτέλεσε εμπόδιο για αρκετούς χρήστες, και μόλις στα πρώτα 10 λεπτά από την έναρξη των προ-παραγγελιών για την head-mounted display (HMD) της HTC, δεκαπέντε χιλιάδες τεμάχια έκαναν φτερά.

 

Αυτό σημαίνει ότι η HTC δεχόταν περισσότερες από 1000 προ-παραγγελίες το λεπτό, αριθμός ιδιαίτερα εντυπωσιακός για μία τόσο νέα καταναλωτική τεχνολογία.


Η Ταϊβανέζικη εταιρεία για την ώρα πάντως δεν έχει αναφερθεί στον συνολικό αριθμό των προ-παραγγελιών έως σήμερα.
https://twitter.com/CherWang/status/704369169370882049/photo/1
Οι προ-παραγγελίες για τον άμεσο ανταγωνιστή, που δεν είναι άλλος από το Oculus RiFT που έχει τιμή $599, ξεκίνησαν τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα νούμερα των προ-παραγγελιών.

 

Ο co-founder της Oculus VR, η οποία όπως είναι γνωστό εξαγοράστηκε από το Facebook, Palmer Luckey δήλωσε πρόσφατα ότι οι αριθμοί προ-παραγγελιών ήταν υψηλότεροι από τις εκτιμήσεις που είχαν κάνει.

 

Link.png Site: SlashGear