Η HTC στις 8 Οκτωβρίου θα πραγματοποιήσει μία εκδήλωση/ συνέντευξη τύπου στη Ν.Υόρκη για να ανακοινώσει νέα προϊόντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg, ο Ταϊβανός κατασκευαστής αναμένεται να ανακοινώσει μία κάμερα, η οποία θα ανταγωνιστεί τόσο τα προϊόντα της GoPro όσο και τη σειρά "έξυπνων φακών" της Sony, QX Series. Η κάμερα λέγεται ότι είναι αδιάβροχη και πως διαθέτει αισθητήρα 16 Megapixels και ευρυγώνιο σύστημα φακών. Θα συνδέεται με Android και iOS συσκευές μέσω Bluetooth και WiFi και η εταιρεία αναμένεται να προσφέρει για την υποστήριξη της Android και iOS apps.

 

Πέρα από τη κάμερα, η HTC θα ανακοινώσει ένα νέο smartphone, που έχει την κωδική ονομασία HTC Eye. Οι πληροφορίες για το Eye προέρχονται από τον leaker, @upleaks. Σύμφωνα με πληροφορίες, το smartphone θα διαθέτει οθόνη 5.2 ιντσών με ανάλυση 1080p (423ppi) και πως θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 801 SoC (Quad-Core, Adreno 330 GPU). Δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για το smartphone -θα προσφέρει εκπληκτικές selfies λένε οι φήμες- και η HTC είτε ετοιμάζεται να ανακοινώσει κάποιο νέο Windows Phone, είτε αναμένεται να ανακοινώσει μία μεγαλύτερη έκδοση του HTC One (M8) με μεγαλύτερη οθόνη που τρέχει Android L.

 

Αν και κυκλοφόρησε η φήμη, ότι η HTC εγκαταλείπει τα σχέδια της για τη δημιουργία ενός smartwatch, κάτι τέτοιο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν ισχύει. Το επερχόμενο smartwatch της εταιρείας πάντως αναμένεται να αποκαλυφθεί του χρόνου, εκτός και αν η εταιρεία ετοιμάσει κάποια έκπληξη. Η εκδήλωση της HTC, έχει την ονομασία "Double Exposure".

 

Link.png Site: GSMArena

Link.png Site: PhoneArena