Η Huawei ισχυρίζεται ότι έχει πουλήσει ήδη πάνω από 1 εκατομμύριο συσκευές Mate 30 και Mate 30 Pro.

Τα δύο κινητά ξεκίνησαν να πωλούνται στην Κίνα στις 26 Σεπτεμβρίου, οπότε και ήταν διαθέσιμα μόλις για μία εβδομάδα, και αυτό είναι που καθιστά το νούμερο που ανακοίνωσε η Κινέζικη εταιρεία τόσο εντυπωσιακό.

Μάλιστα, λέγεται, ότι το συγκεκριμένο νούμερο επετεύχθη μέσα σε μερικές ώρες από την ώρα που ο Richard Yu (CEO του Huawei Technologies Consumer Business Group) προχώρησε στην ανακοίνωση της έναρξης λειτουργίας του κορυφαίου καταστήματος της εταιρείας, στην Shenzhen, πριν από περίπου δύο ημέρες. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι πωλήσεις έφτασαν τις 100 χιλιάδες το λεπτό.

Δεν υπάρχει βεβαίως τρόπος να επιβεβαιωθούν οι ισχυρισμοί της εταιρείας, ωστόσο υπάρχει αρκετά μεγάλη «συσπείρωση» από τους Κινέζους αγοραστές (όπως άλλωστε μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία) που στηρίζουν την Κινέζικη εταιρεία ως απάντηση στις απαγορεύσεις και στους περιορισμούς που επέβαλαν οι Ηνωμένες Πολιτείες.

123.jpg.9ab48e060d43f1992c08cd62ccba96b5.jpg

Μέχρι στιγμής, το «εμπάργκο» έχει κοστίσει στην Huawei (επειδή δεν διαθέτουν τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες της Google κ.ά) την κυκλοφορία των Mate 30 και Mate 30 Pro στην Ευρωπαϊκή αγορά, που είναι δύο κορυφαίας κλάσης συσκευές. Η απόχρωση «Forest Green» είναι η πλέον δημοφιλής του Mate 30, αφού εξαντλήθηκε πρώτη, σύμφωνα με την Huawei.

Όπως έχουμε αναφέρει, η Huawei δεν έχει κυκλοφορήσει τα Mate 30 και Mate 30 Pro σε άλλες αγορές, εκτός της Κινέζικης, ωστόσο κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει αυτόν τον μήνα, αν και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή κάποια ημερομηνία λανσαρίσματος.

GSMArena

  • Like 3