Η Huawei αναμένεται να ανακοινώσει την ναυαρχίδα της τον Απρίλιο με την ονομασία P8 και όσο περνάει ο καιρός μέχρι να φτάσουμε στην επίσημη ανακοίνωση, θα μαθαίνουμε όλο και περισσότερα για το κορυφαίο της smartphone.

Η Κινέζικη εταιρεία μέσω μίας ανάρτησης από τον επίσημο λογαριασμό της στο Weibo, γνωστοποίησε ότι ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του νέου Huawei P8 θα είναι η μπαταρία. Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε, μέσα στο "8" υπάρχει σχετική σήμανση, που είτε υπονοεί σημαντικά μεγαλύτερη μπαταρία, είτε ότι το κινητό διαθέτει σπουδαία χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας.

 

Το δεύτερο, είναι και το πιο... λογικό, αν κρίνουμε από το ιδιαίτερα λεπτό προφίλ των προκατόχων του, που είναι και το βασικό χαρακτηριστικό της σειράς, μαζί με την αλουμινένια/ γυάλινη κατασκευή.

Εκτός και αν η Huawei με αυτό τον τρόπο θέλει να τονίσει κάποιο τεχνολογικό επίτευγμα, καταφέρνοντας με κάποιο τρόπο να προσαρμόσει στο εσωτερικό, του υποθετικά "ανορεξικού" σώματος του P8, κάποια τεράστια μπαταρία.

 

Η Huawei αναμένεται σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στις 15 Απριλίου στο Λονδίνο, να αποκαλύψει λεπτομέρειες για την νέα της ναυαρχίδα. Φημολογείται ότι θα διαθέτει 5,2 ιντσών οθόνη με ανάλυση 1080p και θα βασίζεται στο οκταπύρηνο SoC, HiSilicon Kirin 930 με 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου. Όσον αφορά στην κύρια κάμερα, αναμένεται να διαθέτει αισθητήρα 13 Megapixels, με σύστημα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας και dual LED flash.

 

Link.png Site: PhoneArena