Αν και η Huawei συνεχίζει να βρίσκεται στο κέντρο του εμπορικού πολέμου μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κίνας, η εταιρεία δεν έχει άλλη επιλογή από το να ακολουθήσει το χρονοδιάγραμμα της για την παρουσίαση νέων προϊόντων, και έτσι πρόσφατα έκανε γνωστό ότι στις 19 Σεπτεμβρίου θα ανακοινώσει επίσημα τη νέα σειρά Mate 30.

Η εταιρεία πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα σειρά Mate (θα αποτελείται από τα Mate 30, Mate 30 Pro και Mate 30 Lite) σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στο Μόναχο, στη Γερμανία. Η εταιρεία μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter έκανε λόγο για την ολοκλήρωση ενός κύκλου (ενδεχομένως υπονοώντας το σχήμα του «camera island» στο πίσω μέρος των συσκευών).

Από άποψη χαρακτηριστικών, οι συσκευές αναμένεται να βασίζονται στο Kirin 990 SoC που περιμένουμε να ανακοινωθεί λίγες ημέρες νωρίτερα στην έκθεση IFA, στο τέλος αυτής της εβδομάδας. Το Mate 30 Pro αναμένεται να διαθέτει οθόνη 6,7 ιντσών τεχνολογίας OLED. Επιπλέον φημολογείται ότι οι δύο κάμερες από τις τέσσερις που υπάρχουν συνολικά στο πίσω μέρος βασίζονται σε αισθητήρες των 40MP. Λέγεται επίσης ότι θα υποστηρίζεται γρήγορη φόρτιση 55W.

Αν και οι συσκευές θα διαθέτει Android Pie ή Android 10, είναι πολύ πιθανό από τις νέες συσκευές της Κινέζικης εταιρείας να απουσιάζουν οι υπηρεσίες και οι εφαρμογές της Google.

dededw3.jpg.f50bf968482ae11be4183e8776767ce7.jpg

GSMArena

  • Like 2
  • Confused 1