Στις 23 Δεκεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το Find N της Oppo στην Κινέζικη αγορά, ωστόσο την ίδια ημέρα αναμένεται και η Huawei να ανακοινώσει το πρώτο της τύπου "clamshell" foldable smartphone.

Το foldable smartphone του Κινέζου κατασκευαστή θα έχει την ονομασία Huawei P50 Pocket και θα έχει παρόμοιο συντελεστή μορφής με τα Galaxy Z Flip3 της Samsung και Motorola Razr.

p50pocket_4.jpg

Η εταιρεία δεν έχει ακόμα ανακοινώσει το παραμικρό για τα χαρακτηριστικά του, ωστόσο λαμβάνοντας υπόψη τις φωτογραφίες που διέρρευσαν στο Κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo από μία φωτογράφηση του Harper’s Bazaar με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Guan Xiaotong διαθέτει μία εσωτερική οθόνη που διπλώνει οριζόντια στη μέση και μία μικρή στρογγυλή εξωτερική οθόνη ενώ διαθέτει τριπλό camera setup στο πίσω μέρος του (ενδέχεται να υπάρχει και μία κάμερα σε μία οπή στην κύρια, αναδιπλούμενη οθόνη ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται).

p50pocket_1.jpg

Λέγεται, ότι για την ψύξη του επεξεργαστή στο εσωτερικό του, η εταιρεία χρησιμοποιήσει έναν εξελιγμένο heatpipe που αντέχει τις αναδιπλώσεις και ο οποίος εξασφαλίζει βελτιωμένη θερμική διαχείριση για αυξημένες επιδόσεις χωρίς throttling.

p50pocket_2.jpg

Μένει αν μάθουμε αν η εταιρεία τώρα θα προτιμήσει να εγκαταστήσει στη συσκευή το Kirin 9000 SoC ή κάποιον επεξεργαστή από την γκάμα Snapdragon της Qualcomm.

p50pocket_3.jpg