Μπορεί να έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα “teaser” για την επερχόμενη ανακοίνωση του Mate 10, η Κινέζικη εταιρεία ωστόσο συνεχίζει να ”οικοδομεί” με αργά και σταθερά βήματα το “hype” για την συσκευή της, για την οποία όπως λέει "αξίζει να περιμένει κάποιος".

Το νέο Huawei Mate 10 πρόκειται να ανακοινωθεί επίσημα στις 16 Οκτωβρίου σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει για τη συσκευή η κατασκευάστρια εταιρεία στο Μόναχο, στη Γερμανία. Μετά την δημοσιοποίηση της εικόνας παραπάνω, η Huawei έδωσε στη δημοσιότητα και το πρώτο video teaser για τη συσκευή, που θα εξοπλίζεται με διπλή κύρια κάμερα που συνοδεύεται από το λογότυπο της εταιρείας Leica (οπτικά, συνεργασία στον τομέα του λογισμικού).

 

Από ότι φαίνεται, η κάμερα θα είναι παρόμοια με αυτή που έχει χρησιμοποιήσει στα Mate 9 και P10,και επομένως θα βασίζεται σε έναν έγχρωμο αισθητήρα 12 Megapixels και σε έναν μονοχρωματικό στα 20 Megapixels.

 

Η συσκευή θα διαθέτει οθόνη EntireView με διαγώνιο 6,0 ή 6,1 ιντσών και αναλογία πλευρών 18:9 κατά πάσα πιθανότητα που θα υποστηρίζει ανάλυση 2160 x 1080 pixels. Στο εσωτερικό του, πρόκειται να βρίσκεται το HiSilicon Kirin 970 SoC. Όπως αναφέραμε, το νέο Huawei Mate 10, το οποίο “αξίζει να περιμένεις” πρόκειται να ανακοινωθεί στις 16 Οκτωβρίου (υποθέτουμε ότι η εταιρεία θέλει να πει στους χρήστες ότι αξίζει να περιμένουν να δουν την συσκευή της προτού επενδύσουν σε κάποιο από τα LG V30, Samsung Galaxy Note 8 ή και Apple iPhone που θα παρουσιαστούν νωρίτερα).

 

 

Link.png Site: GSMArena