Η Intel αποκάλυψε στην έκθεση CES στις αρχές της χρονιάς την Compute Card, ένα ολοκληρωμένο PC βασικά, το οποίο έχει το μέγεθος πιστωτικής κάρτας.

Αυτή την εβδομάδα στην έκθεση Computex, η εταιρεία λανσάρισε επίσημα την Compute Card, ενώ ανακοίνωσε και την λίστα των συνεργατών της, από τους οποίους περιμένουμε να δούμε προϊόντα του είδους. Οι Sharp θα την χρησιμοποιήσει σε ηλεκτρονικές/ ψηφιακές σημάνσεις, ενώ η LG πρόκειται να την ενσωματώσει σε monitors για να μετατρέψει τις οθόνες της σε κανονικά… PC. Οι εταιρείες Seneca και Foxconn επίσης αναμένεται να κυκλοφορήσουν mini PCs με βάση την Intel Compute Card.

 

Γνωστές εταιρείες και παραδοσιακοί συνεργάτες της Intel δεν είχαν ετοιμάσει κάποιο προϊόν για να επιδείξουν στην Computex, ωστόσο η Intel έκανε γνωστό πως περιμένει από τις Lenovo, HP και Dell να δημιουργήσουν σύντομα προϊόντα με βάση της “κάρτα” της.

 

Η Intel Compute Card θα κυκλοφορήσει στις τέσσερις παρακάτω εκδόσεις, που στο κέντρο τους θα βρίσκονται επεξεργαστές Celeron, Pentium, Core i3 ή και Core i5. Εκτός από την Compute Card, η Intel λανσάρισε παράλληλα και το design kit της που περιλαμβάνει guides και reference designs για developers.

 

gallery_286955_3975_31377.jpg

 

Link.png Site: The Verge