Αν έχεις Smart TV ή Home Theater PC ενδεχομένως θα βρεις ιδιαίτερα χρήσιμο και πρακτικό το νέο ασύρματο πληκτρολόγιο της Lenovo που ενσωματώνει μεγάλο trackpad με υποστήριξη multi-touch και Windows 10 gestures.

Αν δυσκολεύεστε να εντοπίσετε το trackpad, τότε αρκεί να αναφέρουμε ότι καταλαμβάνει… ολόκληρο το πληκτρολόγιο, χαρακτηριστικό που σύμφωνα με τη Lenovo εξασφαλίζει βελτιωμένη εργονομία και άνεση στη χρήση.

 

Η Κινέζικη επίσης εταιρεία υποστηρίζει ότι ειδικά στη περίπτωση που κάθεστε στον καναπέ ή στην άνετη πολυθρόνα σας απέναντι από το HTPC σας, θα διαπιστώσετε ότι λειτουργεί καλύτερα από άλλα trackpads σαν αυτά που υπήρχαν σε παλαιότερους controllers της Lenovo.

 

Ο 500 Multimedia Controller σχεδιάστηκε για να ευνοεί την πληκτρολόγηση με τους δύο αντίχειρες ενώ είναι ιδιαίτερα μικρό σε διαστάσεις και ζυγίζει μόλις 141 γραμμάρια. Η μπαταρία του επίσης μπορεί να κρατήσει για οκτώ περίπου μήνες ενώ η εμβέλεια του αγγίζει τα 20 μέτρα. Ο Lenovo 500 Multimedia Controller θα διατεθεί τον Μάρτιο με τιμή $55.

 

gallery_286955_3610_21448.jpg