Το Lenovo Yoga Book ξεχώρισε στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς ως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα νέα συστήματα 2σε1 που έχουμε δει ποτέ, με την κλασσική δυνατότητα μετατροπής από tablet σε φορητό υπολογιστή αλλά και δυνατότητα σχεδιασμού με ειδικό stylus πάνω στην επιφάνεια του.

Η Lenovo επιθυμεί να κάνει πιο οικονομικά προσιτό το συγκεκριμένο υπολογιστή, παρουσιάζοντας σήμερα το Yoga A12, ένα υβριδικό σύστημα με οθόνη 12,2 ιντσών το οποίο πολύ εύκολα μπορεί να μεταμορφωθεί από tablet σε μικρό φορητό υπολογιστή. Σε αντίθεση με το Yoga Book, το Yoga A12 έρχεται αποκλειστικά με Android 6.0 χωρίς να υπάρχει έκδοση με Windows 10. Εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά λεπτό ακόμα και όταν διπλώσουμε την οθόνη πίσω από το πληκτρολόγιο, όπως και σε όλα τα Yoga μοντέλα.

 

Σε ότι αφορά το πληκτρολόγιο, είναι και αυτό αφής, χωρίς όμως να υποστηρίζει ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του Book, αυτό της χρήσης stylus πάνω στην επιφάνεια του ακόμα και πάνω σε χαρτί, με το αποτέλεσμα, είτε αυτό είναι σημειώσεις είτε μια ζωγραφιά, να μεταμορφώνεται σε πραγματικό χρόνο σε ψηφιακή δημιουργία. Αναμενόμενο στο εσωτερικό βρίσκουμε τεχνικά χαρακτηριστικά μεσαίας κατηγορίας όπως Atom x5 επεξεργαστής της Intel με 2GB μνήμη και 32GB αποθηκευτικού χώρου

 

Το Yoga A12 θα είναι διαθέσιμο αρχικά από την ιστοσελίδα της Lenovo στις 8 Φεβρουαρίου και σε τρία χρώματα, με τιμή $299.

 

Link.png Site: TheVerge