Η φετινή έκθεση CES 2013 αναμένεται να κατακλυστεί από τις προτάσεις των εταιρειών πάνω στο μέλλον της τηλεόρασης όπου κυριαρχούν τα μοντέλα Ultra HD TV, με την LG να προχωρά στην παρουσίαση 2 νέων μοντέλων.

Εκτός από το αρχικό μοντέλο των 84 ιντσών το οποίο μας εντυπωσίασε από κοντά, τη σειρά Ultra HD TV έρχονται να εμπλουτίσουν δύο μοντέλα με οθόνες 55 και 65 ιντσών.

 

«Η LG παραμένει στην κορυφή της κατηγορίας των τηλεοράσεων Ultra HD», ανέφερε ο κ. Havis Kwon, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Home Entertainment Company. «Ανταποκρινόμενη στη ζήτηση που αναμένεται για συσκευές μικρότερων διαστάσεων, η LG προσθέτει στη σειρά Ultra HD TV δύο νέα μοντέλα, με διαγώνιο 55 και 65 ίντσες. Είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι τόσο για το βραβείο ‘Best of Innovations’ που απένειμε η CEA στην UHD TV των 84 ιντσών, όσο και για το σύνολο των μοντέλων που απαρτίζουν τη συγκεκριμένη σειρά».

 

lguhdtv84lm9600.jpg

 

Και τα τρία μοντέλα της σειράς Ultra HD TV διαθέτουν την εξελιγμένη μηχανή επεξεργασίας εικόνας Triple XD Engine η οποία δημιουργεί εικόνες που διαθέτουν εντυπωσιακή ζωντάνια, χρησιμοποιώντας 8 εκατομμύρια pixel για κάθε frame, που αντιστοιχεί σε τέσσερις φορές μεγαλύτερη ανάλυση (3840 x 2160) των πάνελ Full HD. Επιπλέον, αξιοποιώντας τη λειτουργία Resolution Upscaler Plus, η οθόνη μπορεί να αναδεικνύει ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες από υλικό χαμηλότερης ανάλυσης.

 

Η συνέντευξη τύπου της LG Electronics στο πλαίσιο της έκθεσης CES 2013 στο Λας Βέγκα, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 7/1 στις 18:00 ώρα Ελλάδος και μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσω live streaming στη σελίδα της εταιρείας στο facebook.