Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε παρόμοιες ενέργειες και η συγκεκριμένη αν μη τι άλλο δημιουργεί εντύπωση.

Λίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίαση του κορυφαίου smartphone της Samsung, του Galaxy S IV η οποία θα διεξαχθεί στη Νέα Υόρκη, η LG επέλεξε έναν πρωτότυπο τρόπο να υπενθυμίσει στον κόσμο το δικό της κορυφαίο μοντέλο, το Optimus G.

 

 

Συγκεκριμένα με διαφημιστική της ανάρτηση στη Times Square, ακριβώς πάνω από αυτή της Samsung, η LG αναφέρει ότι το Optimus G βρίσκεται ήδη στα καταστήματα. Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, στο μήνυμα της η LG χρησιμοποιεί με εμφατικό τρόπο τον αριθμό 4 κάτι που κάνει και η Samsung αντίστοιχα στην διαφημιστική της θέση η οποία βρίσκεται ακριβώς κάτω από αυτή της LG. Αν και η Samsung χρησιμοποιεί τον συγκεκριμένο αριθμό για να δηλώσει την έλευση της τέταρτης γενιάς του Galaxy S, η LG χρησιμοποιεί με διαφορετικό τρόπο τον αριθμό αφήνοντας να εννοηθεί ότι το Optimus G δεν έχει σημαντικές διαφορές από την πρόταση της Samsung οπότε δεν υπάρχει λόγος για την αναμονή.

 

 

Επιπλέον η Samsung αναμένεται να μεταδώσει ζωντανά την παρουσίαση του Galaxy S IV στη συγκεκριμένη πλατεία, παράλληλα με την μετάδοση της στο YouTube. Η παρουσίαση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει αργά το βράδυ, στη 1.00πμ από την παρακάτω ιστοσελίδα.

 

Video Video: ']Παρουσίαση Galaxy S IV (έναρξη 1.00πμ, 15/3)

Link.png Site: http://www.unwiredview.com/2013/03/14/lg-mocks-samsung-says-its-optimus-g-is-here-4-you-now-in-giant-ad/']Unwiredview