Ήδη πριν λίγες ημέρες η LG επιβεβαίωσε ότι τον επόμενο μήνα στη Βαρκελώνη θα παρουσιάσει το LG G Pro 2 στα πλαίσια της έκθεσης MWC και σήμερα έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες της συσκευής.

Με φημολογούμενη οθόνη 6' ιντσών με Full HD ανάλυση, το G Pro 2 αναμένεται να τεθεί αντιμέτωπο με το Galaxy Note 3 με τις πρώτες εικόνες της συσκευής να μαρτυρούν μια παρόμοια επιλογή στο πίσω μέρος το οποίο καλύπτεται από πλαστικό υλικό το οποίο δημιουργεί ]την αίσθηση δέρματος.

 

Στο πίσω μέρος ακόμα βλέπουμε την ίδια διάταξη των πλήκτρων αυξομείωσης ήχου και ενεργοποίησης της συσκευής τα οποία βρίσκονται κάτω από την κάμερα, ακριβώς στο ίδιο σημείο όπως τα είδαμε για πρώτη φορά στο LG G2. Φυσικά περιμένουμε να δούμε και τα χαρακτηριστικά που έχει προσθέσει η LG στο δικό της γραφικό περιβάλλον του Android όπως τη λειτουργία KnockON, το QSlide και το Guest Mode.

 

lg-g-pro-2-2-820x420.jpg

 

Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά αν και η παρουσία αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος δείχνει να απομακρύνεται. Περισσότερες πληροφορίες θα ξέρουμε λίγο πριν ή λίγο μετά την έναρξη της έκθεσης MWC 2014 η οποία ανοίγει τις πύλες της στις 24 Φεβρουαρίου όπου και θα έχουμε μια πρώτη επαφή με τη συσκευή.

 

Link.png Site: http://androidcommunity.com/lg-g-pro-2-exposed-in-leaked-photos-20140128/[/url]']Android Central