Η LG κυκλοφορεί επιτέλους τη 77'' Signature OLED 4K τηλεόραση την οποία είδαμε στις αρχές του χρόνου στη CES, και τώρα μαθαίνουμε και το τελικό κόστος της το οποίο φτάνει τα $20.000.

Δεδομένου ότι η OLED σειρά της LG θεωρείται από τις καλύτερες της αγοράς, η συγκεκριμένη μπορεί να αξίζει το κόστος για όποιον θέλει ένα τέτοιο μέγεθος οθόνης. Η 77'' Signature περιλαμβάνει HDR, με υποστήριξη τόσο για Dolby Vision όσο και HDR 10. Επιπλέον έχει πολύ βαθύ μαύρο χρώμα λόγω της OLED τεχνολογίας και τρέχει λειτουργικό webOS 3.0 το οποίο προσφέρει όλα αυτά που περιμένουμε από μία έξυπνη τηλεοράση.

 

Ασφαλώς, για κάποιον που θα διαθέσει το πόσο των $20.000, θα περίμενε κανείς κάποια προνόμια και η LG είναι διατεθειμένη να προσφέρει μερικά. Έτσι με την αγορά της συγκεκριμένης Signature τηλεόρασης από την LG, ο κάτοχός της θα έχει πρόσβαση στην LG Signature Concierge, μια VIP υπηρεσία με εξυπηρέτηση 24/7 με προσωπική υποστήριξη. Η υπηρηεσία LG Signature Concierge μπορεί να στείλει τεχνικό στο σπίτι όσων αγόρασαν την τηλεόραση, οποιαδήποτε στιγμή για κάθε πρόβλημα της τηλεόρασης και η LG προσφέρει επιπλέον δωρεάν το LG G Pad tablet της.

 

Link.png Site: TheVerge