Η LG παρουσίασε πριν λίγο καιρό μία τηλεόραση που είναι φορητή και διαθέτει τον δικό της… επαγγελματικό χαρτοφύλακα για προστασία κατά τη μεταφορά της.

Είναι αναμφισβήτητα ένα προϊόν που θυμίζει Ιαπωνία -εξαιτίας της… πρωτοτυπίας του- και απευθύνεται σε λίγους (άλλωστε στοιχίζει $999,98). Από ότι φαίνεται, το προϊόν πέτυχε στην Ασιατική αγορά και η Κορεάτικη εταιρεία σκέφτηκε να κάνει το άλμα και σε άλλες αγορές όπως στην Αμερικανική.

Η συσκευή StandbyME Go είναι μία κανονική τηλεόραση -το πάνελ αφής είναι τύπου LCD IPS με διαγώνιο 27 ιντσών, ανάλυση Full HD και ρυθμό ανανέωσης 60 Hz- που διαθέτει μπαταρία και ασύρματη σύνδεση για να μπορείτε να την χρησιμοποιείτε με απόλυτη ελευθερία όπου και αν πάτε.

StandbyME_2.jpg

Η μπαταρία παρέχει στην συσκευή αυτονομία περίπου τριών ωρών και όπως υποστηρίζει η Κορεάτικη εταιρεία, σας επιτρέπει να «παρακολουθείτε ταινίες στην παραλία, να απολαμβάνετε τον χρόνο σας με την οικογένεια στην αυλή καθώς η StandbyME Go πηγαίνει οπουδήποτε επιθυμείτε να διασκεδάσετε και να ψυχαγωγηθείτε».

StandbyME_3.jpg

Με την εμφάνιση ενός επαγγελματικού χαρτοφύλακα (ο οποίος δείχνει αρκετά κομψός και σύγχρονος σε εμφάνιση), η τηλεόραση μπορεί να συνδεθεί σε υπολογιστή μέσω της υποδοχής HDMI και όπως αναφέραμε περιλαμβάνει δυνατότητα ασύρματης δικτύωσης WiFi (υποστηρίζει επίσης AirPlay και λειτουργία κατοπτρισμού οθόνης) ενώ τρέχει το λειτουργικό σύστημα webOS, που παρέχει πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες on-demand video streaming όπως είναι τα Netflix και Prime Video. Πέρα από HDMI και WiFi, η StandbyME Go διαθέτει USB και Bluetooth 5.0 καθώς και τέσσερα ηχεία συνολικής ισχύος 20 W.

StandbyME_4.jpg

Μπορείτε να παρακολουθήσετε περιεχόμενο σε λειτουργία landscape ωστόσο μία βάση που βρίσκεται εντός του χαρτοφύλακα επιτρέπει στον χρήστη να ανασηκώσει και να περιστρέψει την τηλεόραση κατά 90° στην περίπτωση που θέλει να καταναλώσει περιεχόμενο από πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, μπορεί απλώς να ξαπλώσει τον χαρτοφύλακα οριζόντια στην περίπτωση που θέλει να ακούσει μουσική ή να παίξει κάποιο παιχνίδι (μην ξεχνάτε ότι το πάνελ είναι αφής).

 

  • Like 1