Για πολλοστή πλέον φορά, η LG αντικαθιστά τον Hwang Jeong-Hwan που ήταν το αφεντικό στο τμήμα Mobile Communications τους τελευταίους 12 μήνες, με τον Brian Kwon που είχε αντίστοιχο ρόλο στο τμήμα των τηλεοράσεων. 

O Kwon χαρακτηρίζεται από την LG ως “ο ειδικός ανάκαμψης”, και μια τέτοια ανάκαμψη είναι που αναζητούν οι Κορεάτες για το τμήμα του Mobile Communications αφού σίγουρα δεν διανύει και την καλύτερη περίοδό του. Στην σχετική επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η LG, αναφέρουν τα κατορθώματα του Kwon, γράφοντας συγκεκριμένα ότι “οι γνώσεις και η εμπειρία του για την παγκόσμια αγορά θα συμβάλουν στην ανατροπή της προβληματικής λειτουργίας της LG στον τομέα των κινητών”.

Άλλες αλλαγές περιλαμβάνουν την μετακύλιση καθηκόντων από τον CEO (Jo Seong-Jin) στον CFO (Davic Jung), ενώ το τμήμα “Vehicle Components” θα μετονομαστεί και θα ενδυναμωθεί από νέους πόρους για να εντείνει και να διευρύνει την εμπορική του επιτυχία. 

LG-V40-back.jpg.1227d3de9757b96dbf83322f0a9143c6.jpg

Πίσω στα κινητά, η LG δεν τα πήγε και άσχημα από άποψης ποιότητας με το G7 και το V40 φέτος, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έπεισε τους καταναλωτές για την αντιστοιχία της τιμής των προτάσεων της. Το στοίχημα για τον Kwon βρίσκεται στην επιτυχημένη προώθηση των προϊόντων της LG, και στην πειθώ μιας νέας στρατηγικής marketing. 

GSMArena