Η LG γενικώς είχε μία μάλλον ήρεμη παρουσία στο συνέδριο MWC (Mobile World Congress) παρουσιάζοντας ουσιαστικά μόνο την AI-powered έκδοση της τελευταίας της ναυαρχίδας.

Από ότι φαίνεται ωστόσο είχε και το… G7 (NEO) στην έκθεση, αν και το κράτησε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των περισσότερων δημοσιογράφων και παρευρισκόμενων (όχι όμως και από εκπροσώπους παρόχων ή συνεργατών).

Το G7 (NEO) είχε στο εσωτερικό του το System-on-Chip (SoC) της Qualcomm, Snapdragon 845 και πως αν κυκλοφορήσει, θα κυκλοφορήσει σε συνδυασμό με 4GB RAM ή 6GB RAM και 64GB ή 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου αντίστοιχα. Επίσης αναμένεται να διαθέτει διπλή κύρια κάμερα που θα βασίζεται σε δύο αισθητήρες των 16 Megapixels.

Όμως υπάρχει μία περίπτωση η συγκεκριμένη συσκευή να μην κυκλοφορήσει τελικώς με αυτή την εμφάνιση –να αναφέρουμε ότι διαθέτει επίσης οθόνη 6,0 ιντσών με αναλόγια πλευρών 19.5:9  ανάλυσης 3120 x 1440 pixels (572ppi) και πως αντιγράφει τον σχεδιασμό του iPhone X στην κορυφή της με το “notch”. Η μπαταρία του έχει αναφερθεί ότι διαθέτει χωρητικότητα 3000mAh και πως ο ήχος θα κάνει χρήση της τεχνολογίας DTS:X και πως θα διαθέτει το χαρακτηριστικό Boom Box.

g7.jpg.496d6e080cf7ec938bb655db7e97cad1.jpg

Ενδέχεται πάντως η συγκεκριμένη συσκευή να μην εισέλθει σε φάση μαζικής παραγωγής, τουλάχιστον με αυτό τον σχεδιασμό, αφού φημολογείται ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει μία άλλη συσκευή με τη κωδική ονομασία “Judy” που θα αποκαλυφθεί τον Ιούνιο και η οποία δεν θα ανήκει στην G-series. Το Judy θα διαθέτει οθόνη τεχνολογίας MLCD+ και όχι OLED με πάνελ 6,1 ιντσών (18:9) με φωτεινότητα 800-nits.

GSMArena

Engadget