Στην CES θα δούμε αρκετά περίεργα gadgets, με το PJ9, το αιωρούμενο ηχείο να δίνει υποψηφιότητα για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα.

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια παρόμοια κατασκευή, εντούτοις το PJ9 bluetooth ηχείο της LG θα είναι το πρώτο που θα κυκλοφορήσει μαζικά. Αποτελείται από δύο μέρη, μια ειδική βάση γεμάτη ισχυρούς ηλεκτρομαγνήτες, οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι για το εντυπωσιακό θέαμα που βλέπουμε και στη φωτογραφία αφού το ηχείο ίπταται μερικά εκατοστά πάνω από τη βάση. Επιπλέον το ηχείο υποστηρίζει ήχο 360 μοιρών ο οποίος μεταφέρεται προς όλες τις κατευθύνσεις και όπως αναφέρει η LG, η ποιότητα του είναι πολύ καλή με το δυνατό μπάσο να ξεχωρίζει.

 

Επιπλέον το ίδιο το ηχείο υποστηρίζει το πρότυπο αδιαβροχοποίησης IPX7 ενώ η αυτονομία του κυμαίνεται στις 10 ώρες. Σε περίπτωση που η μπαταρία του εξαντληθεί, αυτόματα το ηχείο "προσγειώνεται" στη βάση προκειμένου να ξεκινήσει η φόρτιση του ασύρματα χωρίς καμία άλλη σύνδεση καλωδίου και χωρίς να επηρεάζεται η αναπαραγωγή ήχου.

 

Το LG PJ9 θα το δούμε από κοντά στις αρχές του επόμενου χρόνου στη CES 2017 όπου και θα ανακοινωθούν τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει και φυσικά σε ποια τιμή.