Είδαμε την εξωτερική του εμφάνιση, ξέρουμε σε μεγάλο βαθμό τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, καιρός να δούμε σήμερα μερικές από τις δυνατότητες που φέρνει το Moto X στην πλατφόρμα του Android, σε ένα ακόμα βίντεο που διέρρευσε για ένα από τα χειρότερα κρυμμένα μυστικά της βιομηχανίας.

Πριν λίγη ώρα, σε διαφημιστικό βίντεο που διέρρευσε από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας Rogers, μαθαίνουμε για μερικές από τις δυνατότητες του Moto X που το διαφοροποιούν από τα υπόλοιπα smartphones.

 

Όπως μπορούμε να δούμε και στο βίντεο, το Moto X έχει τα «αυτιά» του ανοιχτά και σε συνδυασμό με την υπηρεσία Google Now, είναι έτοιμο να απαντήσει στο ερώτημα μας, ακόμα και αν έχουμε απενεργοποιήσει την οθόνη. Μέσω φωνητικών εντολών απαντάει στις κλασσικές ερωτήσεις για την πρόβλεψη καιρού, δίνει οδηγίες πλοήγησης, ρυθμίζει το ξυπνητήρι χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να πατήσει κάτι στην οθόνη ή κάνει μια αναζήτηση στο Web.

 

 

Στην οθόνη ακόμα εμφανίζονται ανά τακτά διαστήματα η ώρα μαζί με νέες ειδοποιήσεις που μας αφορούν, και είναι στη θέση μας αν θα επιλέξουμε να δούμε κάποια εκείνη τη στιγμή ή κάποια άλλη.

 

Ακόμα η ενεργοποίηση της κάμερας μπορεί να γίνει με δύο απότομες κινήσεις του καρπού μας και πάλι χωρίς να ακουμπήσουμε την οθόνη ενώ μπορούμε απευθείας να κάνουμε λήψη φωτογραφιών πατώντας οπουδήποτε στην οθόνη χωρίς να χρειάζεται να εστιάσουμε. Με βάση χθεσινό σχετικό tweet της Motorola, πιθανόν να υπάρχει στη συνέχεια κάποιος τρόπος να κάνουμε πιο καθαρές φωτογραφίες που έχουν πρόβλημα με την εστίαση.

 

BPEdSvXCcAAFotl.png

 

Μένει να δούμε αν τα παραπάνω χαρακτηριστικά, απευθύνονται μόνο στο νέο μοντέλο των Motorola - Google και δεν είναι μέρος της επόμενης έκδοσης του Android η οποία αναμένεται να είναι η 4.3.

 

Το διαφημιστικό της Rogers κλείνει με το να αναφέρει ότι το Moto X θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο, σε 2 χρώματα, λευκό και μαύρο.

 

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/leaked_moto_x_video_ad_shows_a_few_new_tricks-news-6373.php[/url]']gsmarena