Στο Instagram, η MSI δίνει τις πρώτες πληροφορίες για μια επερχόμενη συσκευή που θα παρουσιάσει επίσημα στη CES 2024 την επόμενη εβδομάδα.

Το επερχόμενο προϊόν είναι μια φορητή συσκευή gaming που διαθέτει gamepads και κοσμείται με το έμβλημα "True Gaming", που πρόκειται να αποτελέσει μέρος της τελευταίας σειράς προϊόντων gaming της MSI. Η εταιρεία παρουσιάζει αρχικά το νέο της σύστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφερόμενη σε αυτό ως "τη νέα γενιά του MSI Dragon". Ο δράκος αυτός θα εμφανίζεται στο λογότυπο MSI Gaming που θα τοποθετηθεί στην πίσω πλευρά της συσκευής όπως βλέπουμε σε μία από τις εικόμες που δημοσίευσε η MSI.

Αν και η MSI δεν έχει αποκαλύψει ακόμη συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα φορητή συσκευή, είναι σχεδόν σίγουρο ότι αυτή θα τροφοδοτείται από την τελευταία σειρά Core Ultra 100 της Intel και όχι το Ryzen Z1 SoC της AMD το οποίο βλέπουμε σε άλλες φορητές παιχνιδοκονσόλες. Ο λόγος είναι η κίνηση της Intel να απαντήσει στην ανακοίνση της MSI, κάτι που αφήνει να εννοηθεί ότι η δημιουργία της MSI θα είναι η πρώτη που θα βασίζεται στον Core Ultra 100H Arc.

Η φορητή συσκευή της MSI είναι έτοιμη να εισέλθει στην ανταγωνιστική αρένα, προκαλώντας δυνητικά συσκευές όπως το ASUS ROG Ally και το Lenovo Legion GO, οι οποίες διαθέτουν την APU Ryzen Z1 Extreme. Θα ήταν επίσης ενδιαφέρον αν άλλες μάρκες εξέταζαν το ενδεχόμενο να μπουν στον ανταγωνισμό ενάντια στο Steam Deck, το οποίο στοχεύει σε ένα πιο οικονομικό τμήμα.

  • Like 2