Το Nokia Lumia 925, το ένα από τα δύο τελευταία μοντέλα της Nokia το οποίο παρουσιάστηκε πριν λίγο καιρό, έρχεται στη χώρα μας στα μέσα Αυγούστου, αρκετά πιο γρήγορα απ' ότι περιμέναμε είναι η αλήθεια.

Με μεταλλικό σχεδιασμό, πολυανθρακικό υλικό στο πίσω μέρος και κάμερα 8mp η οποία βασίζεται στην τεχνολογία Pureview, το Lumia 925 είναι ίσως από τα πιο όμορφα Windows Phone 8 μοντέλα. Με διπύρηνο επεξεργαστή Krait, χρονισμένο στο 1.5 GHz ο οποίος συνοδεύεται από 1GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου το Lumia 925 διακρίνεται για το βάρος του το οποίο είναι σημαντικά χαμηλότερο από αυτό του Lumia 920 και συγκεκριμένα στα 139 γραμμάρια.

 

Το Lumia 925 διαθέτει την τελευταία έκδοση των WP8, την GDR2, με τη Nokia να έχει προσθέσει το Amber update μέσω του οποίου και με μια γρήγορη ματιά χωρίς το πάτημα κουμπιών, οι χρήστες μπορούν να δουν την ώρα ή το επίπεδο της μπαταρίας όταν η συσκευή δε χρησιμοποιείται. Ένα διπλό χτύπημα στην οθόνη αρκεί για να θέσει σε λειτουργία το Nokia Lumia 925, διευκολύνοντας το ξεκλείδωμα.

 

 

Όπως με κάθε Lumia, έτσι και στο συγκεκριμένο μοντέλο η Nokia το εξοπλίζει με διάφορες αποκλειστικές εφαρμογές και υπηρεσίες όπως Nokia Music για απεριόριστο streaming λιστών μουσικής καθώς και εφαρμογές πλοήγησης και χαρτών όπως το Here Drive+ και το Here Maps.

 

Το Νokia Lumia 925 θα είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά με τιμή λιανικής τα €599 περίπου.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/nokia/%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CF%86%CE%AE-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-lumia-925-video-r5004[/url]']Nokia Lumia 925 - Πρώτη επαφή