Το θρυλικό Nokia 3210 γιόρτασε τα 25α γενέθλιά του τον Μάρτιο.

Για να το γιορτάσει, η HMD Global ανακοίνωσε ότι τον Μάιο έρχεται η αναβίωσή του. Έτσι σήμερα η HMD Global αποκάλυψε επίσημα το νέο Nokia 3210, ανανεωμένο για το σημερινό οικοσύστημα των feature phone.

Η νέα έκδοση αναβιώνει την εικονική εμφάνιση του αρχικού τηλεφώνου με το χαρακτηριστικό σχεδιασμό, πληκτρολόγιο και τη μικρή οθόνη του κλασσικού μοντέλου.

Για τη σύγχρονη εποχή, η νέα σειρά έρχεται με έγχρωμη οθόνη LCD 2,4 ιντσών και πρόσβαση στις εφαρμογές Cloud της Nokia. Στα πιο τεχνικά, στο εσωτερικό υπάρχει ο επεξεργαστής Unisoc T107 ενώ το νέο Nokia 3210 στηρίζεται στο λειτουργικό σύστημα S30+. Διαθέτει ακόμα Bluetooth 5.0 και λειτουργία αναπαραγωγής MP3.

Από την άλλη πλευρά διαθέτει μόνο 64MB (ναι ...megabytes διαβάσατε) RAM και 128MB αποθηκευτικού χώρου. Μπορείτε, ωστόσο, να αυξήσετε τον αποθηκευτικό χώρο στα 32GB μέσω μιας κάρτας microSD. Διαθέτει κάμερα 2 megapixel και φακό/φλας. Αν αυτό δεν σας φέρνει μνήμες, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η συσκευή θα συνοδεύεται από το αρχικό Snake.

Η νέα σειρά Nokia 3210 θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα: Scuba Blue, Y2K Gold και Grunge Black. Η τιμή και η διαθεσιμότητα θα εξαρτηθούν από την περιοχή όμως στις πρώτες χώρες, η τιμή έχει οριστεί στα 89 ευρώ.
 

  • Like 4
  • Sad 3
  • Haha 2