Η εταιρεία OnePlus επιβεβαίωσε κατά μέρος το design της νέας της ναυαρχίδας, φωτογραφίες της οποίας κυκλοφόρησαν πρόσφατα στο Internet.

Η φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, επιβεβαιώνει ότι εμφανισιακά η νέα ναυαρχίδα της έχει αρκετές ομοιότητες με το Oppo R11 και βεβαίως με το iPhone 7 Plus, που αποτελεί και την βασική έμπνευση για το design των δύο Κινέζικων κατασκευών.

 

Το render της OnePlus αποκαλύπτει ότι θα διαθέτει “dual cameras” για “clearer photos” και επομένως διαθέτει και αυτό ένα από τα βασικά “selling points” του αδερφικού μοντέλου που φέρει το λογότυπο της Oppo.

 

Μάλιστα, λέγεται ότι το OnePlus 5 θα αποτελεί μία αναβαθμισμένη, ταχύτερη έκδοση του Oppo R11, και θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 835 SoC σε συνδυασμό με RAM που θα αγγίζει τα 8GB ενώ την κάμερα του, η οποία θα υποστηρίζει selective focus και 2x optical zoom όπως και του R11 έχει επιμεληθεί η εταιρεία DxO. Σε κάθε περίπτωση, στις 20 Ιουνίου θα γνωρίζουμε και τη παραμικρή λεπτομέρεια για τη συσκευή. Υπομονή…

 

Link.png Site: PhoneArena