Η Κινέζικη εταιρεία OnePlus ανακοίνωσε μία νέα έκδοση της ναυαρχίδας της OnePlus 5 που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων και έχει φινίρισμα Soft Gold.

Το συγκεκριμένο φινίρισμα Soft Gold είναι παρόμοιο με αυτό του OnePlus 3, με ματ χρυσαφί χρώμα στη “πλάτη” και στα πλάγια και πρόσοψη από λευκό χρώμα. Η συγκεκριμένη έκδοση μαθαίνουμε ότι θα είναι διαθέσιμη μόνο με 6GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου, αφού οι εκδόσεις Midnight Black και Slate Gray είναι οι μοναδικές που θα κυκλοφορήσουν με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου.

 

Η συσκευή που παρουσιάστηκε τον Ιούνιο φέτος διαθέτει οθόνη AMOLED στις 5,5 ίντσες με ανάλυση 1080 x 1920 pixels που προστατεύεται από Gorilla Glass 5 και βασίζεται στο κορυφαίο SoC (system-on-chip) της Qualcomm, Snapdragon 835.

 

Διαθέτει εμπρόσθια κάμερα 16 Megapixels (f/2.0, EIS, 1,0μm pixels) και διπλή κύρια κάμερα με δύο αισθητήρες των 16 Megapixels και 20 Megapixels και με συστήματα φακών με διάφραγμα f/1.7 και f/2.6 αντίστοιχα και με EIS αλλά και με 1,6x οπτικό ζουμ και dual LED flash. H μπαταρία έχει χωρητικότητα 3300mAh ενώ υποστηρίζονται WiFi 802.11ac, WiFi direct, WiFi hotspot, Bluetooth 5.0, NFC, GPS και USB Type-C ενώ προσφέρεται και dual SIM δυνατότητα. Η συσκευή είναι ήδη διαθέσιμη.

 

 

Link.png Site: GSMArena