To OnePlus One, το smartphone έκπληξη του 2014 εξακολουθεί ακόμη και σήμερα να αποτελεί μια από τις καλύτερες προτάσεις αγοράς, κάτι που όμως δεν εμποδίζει την εταιρεία κατασκευής να σχεδιάζει το διάδοχο του και να δίνει κάποιες ενδείξεις για το τι θα πρέπει να περιμένουμε.

Με πιθανή ονομασία OnePlus Two, το νέο smartphone αναμένεται στην αγορά το τρίτο τρίμηνο του έτους, με τιμή η οποία θα κυμαίνεται κατά πάσα πιθανότητα στα ίδια επίπεδα της πρώτης γενιάς, ένας από τους λόγους επιτυχίας της συσκευής. Σε ερώτηση που απεύθυνε σε όσους φίλους της εταιρείας ακολουθούν το λογαριασμό της OnePlus στην ιστοσελίδα Weibo, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Liu Zuohu, ενδιαφέρθηκε για το ποια θα πρέπει να είναι η τιμή του νέου μοντέλου αν αυτό ενσωματώνει το Snapdragon 810 SoC με οκταπύρηνο επεξεργαστή.

 

Όπως αναμενόταν, οι απαντήσεις έπεσαν βροχή, με τον Zuohu να επανέρχεται με νέο μήνυμα αναφέροντας ότι η τιμή των 2499 κινεζικών γουάν, του ακούγεται μια αρκετά λογική πρόταση. Το ποσό αυτό μεταφράζεται σε περίπου $400 και αν τελικά ισχύσει, θα αποτελεί την καλύτερη τιμή που συναντάμε σε smartphone με το αντίστοιχο SoC της Qualcomm.

 

Η OnePlus αναμένεται να διαθέσει και δεύτερο μοντέλο προς το τέλος του έτους, το οποίο και αυτό θα κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα τιμής.

 

Link.png Site: GSMArena