Ενόψει της εκδήλωσης παρουσίασης του OnePlus 12 στις 5 Δεκεμβρίου στην Κίνα, η OnePlus αποκάλυψε επίσημα το σχεδιασμό της συσκευής. 

Οπτικά μοιάζει πολύ με τον προκάτοχό της, με μια εμφανώς μεγάλη κυκλική μονάδα κάμερας που εκτείνεται στο πίσω μέρος, χωρίς η εταιρεία να βασίζεται στο σχεδιασμό του πρώτου της αναδιπλούμενου smartphone, του OnePlus Open. Ωστόσο, η OnePlus εφάρμοσε μια αξιοσημείωτη αλλαγή, μετατοπίζοντας το Alert Slider από τη δεξιά στην αριστερή πλευρά.  

Σύμφωνα με την OnePlus, η επανατοποθέτηση του χαρακτηριστικού "διακόπτη" που φέρει την υπογραφή της εταιρείας, έχει γίνει εξαιτίας των αναβαθμισμένων κεραιών στο εσωτερικό κατά τη διάρκεια του gaming προκειμένου να μην υπάρχει πρόβλημα με τη λήψη όταν οι χρήστες κρατάν το κινητό σε οριζόντια θέση. Η εταιρεία χρησιμοποιεί ένα εξαιρετικά συμπαγές σύστημα κεραίας full band και ειδικά ενσωματωμένη τεχνολογία κεραίας Alert Slider για την ελαχιστοποίηση της κατάληψης επιπλέον χώρου.  

Η OnePlus ισχυρίζεται ότι με βάση εσωτερικές εργαστηριακές δοκιμές, η προσαρμοσμένη τοποθέτηση της κεραίας βελτιώνει την ισχύ του σήματος κατά 3dB και μειώνει τo gaming latency κατά 15% σε σύγκριση με το OnePlus 11. Επιπλέον, η OnePlus επιβεβαίωσε ότι το OnePlus 12 θα είναι διαθέσιμο στις χρωματικές παραλλαγές Pale Green, Rock Black και White κατά την κυκλοφορία, με το πράσινο να είναι εμπνευσμένο από τη φύση και να ονομάζεται "Flowy Emerald". 

Η εταιρεία επαναβεβαίωσε επίσης ότι η συσκευή θα διαθέτει περισκοπική κάμερα με δυνατότητες οπτικού ζουμ 4x, που υποστηρίζεται από βελτιώσεις στους αλγορίθμους που έχει πραγματοποιήσει η Hasselblad. Μεταξύ της νέας κάμερας, των αναβαθμισμένων κεραιών και των ξεχωριστών χρωματικών επιλογών, το OnePlus 12 αποτελεί με βάση τα πρώτα δεδομένα  μια ενδιαφέρουσα ανανέωση του περσινού μοντέλου, αν και με οικεία συνολική αισθητική. Περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα στις 5 Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια του εορτασμού των 10 ετών λειτουργίας της εταιρείας.

  • Like 11
  • Thanks 2