Στις 16 Μαΐου τελικά θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του OnePlus 6, του κορυφαίου smartphone της OnePlus, με την εταιρεία να υπόσχεται «μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα» γύρω από την κυκλοφορία του.

Το ευρωπαϊκό λανσάρισμα της συσκευής θα γίνει στο Λονδίνο, με τη OnePlus να προσκαλεί τους φίλους της να παρευρεθούν στην παρουσίαση φτάνει αυτοί να είναι έτοιμοι να καταβάλουν το χρηματικό αντίτιμο των €18 περίπου αν προμηθευτούν το εισιτήριο μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ από την επομένη η τιμή του θα ανέβει στα €35. Αυτή είναι μια τακτική που ακολουθεί η εταιρεία τα τελευταία χρόνια και ενδεικτικό είναι ότι στην παρουσίαση του OnePlus 5T υπήρχαν εισιτήρια με κόστος $40 στα οποία όμως ο κάθε ενδιαφερόμενος λάμβανε μια τσάντα, μέσα στην οποία συμπεριλαμβανόταν και έκπτωση $40 για την αγορά του συγκεκριμένου μοντέλου.

Για το ίδιο το OnePlus 6 γνωρίζουμε ήδη αρκετά πράγματα όχι μόνο από διαρροές αλλά και από την ίδια την OnePlus η οποία χτίζει το hype γύρω από τη συσκευή τις τελευταίες εβδομάδες. Έτσι περιμένουμε αυτή τη φορά να δούμε οθόνη 6.2 με την παρουσία εγκοπής (notch) στο άνω μέρος, διπλή κάμερα στο πίσω μέρος με αισθητήρες των 16 και 20MP, στο εσωτερικό Snapdragon 845 με 6GB μνήμη καθώς και μπαταρ ία 3450mAh.

Announcement_Asset_v1.thumb.jpg.01dde2ac69eec8669a27269b1d69f519.jpg

Verge