Ο Carl Pei, CEO της OnePlus είχε κάνει γνωστό πριν μερικές εβδομάδες ότι το OnePlus 6 θα διέθετε οθόνη με “εγκοπή” (notch).

Λίγο αργότερα, και μετά τα παράπονα των σκληροπυρηνικών φίλων των συσκευών της εταιρείες και του Android, ο Pete Lau, co-founder της εταιρείας δήλωσε ότι οι χρήστες θα μπορούν να “καλύψουν” κατά κάποιο τρόπο την εγκοπή μέσω συγκεκριμένης επιλογής στο λογισμικό. 

Τώρα έχουμε μία καλύτερη εικόνα για τη πρόσοψη της συσκευής χάρη σε μία φωτογραφία/ render που είδε το φως της δημοσιότητας (βλέπουμε το λογότυπο DXOMark κάτι που ενδεχομένως να σημαίνει ότι “ετοιμάζεται” σχετικό review). Στο “notch” φιλοξενείται κάμερα (θα υποστηρίζεται Face Unlock), ακουστικό καθώς και το LED ειδοποιήσεων ενώ στο κάτω μέρος –αλλά και αριστερά και δεξιά από την οθόνη- έχουμε μικρό “περιθώριο”.

Οι θέσεις των πλήκτρων επίσης δεν κρύβουν κάποια έκπληξη, και στα δεξιά υπάρχει το πλήκτρο ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης, αριστερά ο volume rocker και ακριβώς από πάνω του ο γνωστός “alert slider”. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στην “πλάτη” κάτω από τη διπλή κύρια κάμερα.  

Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται το SoC της Qualcomm, Snapdragon 845 σε συνδυασμό με 8GB RAM και μπαταρία 3450mAh. Στο πίσω μέρος φημολογείται ότι βρίσκονται δύο κάμερες που βασίζονται σε αισθητήρες των 16 Megapixels και 20 Megapixels.

OnePlus-6-DxOMark-Weibo-LEak-April-18-1420x908.jpg.d0949c581fdc421a2ecd9dc0db16a2f7.jpg

GSMArena

 

  • Like 1