Πρόσφατα, ο CEO της OnePlus, Pete Lau επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία σκοπεύει να κυκλοφορήσει και μία έκδοση «Pro» του επερχόμενου OnePlus 7.

Το OnePlus 7 Pro θα διαθέτει μία κάμερα παραπάνω στην διάταξη που υπάρχει στο πίσω μέρος -σε σχέση με το απλό OnePlus 7- και θα διαθέτει αυξημένες διαστάσεις, οι οποίες οφείλονται στην αρκετά πιο προηγμένη, «κυρτή» (όπως συμβαίνει με τα τελευταία μοντέλα Galaxy S) οθόνη 6,64 ιντσών Super AMOLED (QuadHD+, 3144 x 1440 pixels) που θα υποστηρίζει μία νέα τεχνολογία για ομαλότερη εμπειρία χρήσης (90Hz).

Αν και αναμφισβήτητα η τύπου «full view» οθόνη (για την εμπρόσθια κάμερα χρησιμοποιείται pop-up «motorized» μηχανισμός ανύψωσης) είναι εντυπωσιακή, θα στοιχίζει στην OnePlus τρεις φορές περισσότερο από το συνηθισμένο, και όπως είναι κατανοητό η τιμή της συσκευής θα είναι αρκετά υψηλότερη από αυτές που είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν. Η οθόνη επίσης αναμένεται να διαθέτει και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Σύμφωνα με τον leakster Ishan Agarwal και το Android Central, το OnePlus 7 Pro θα στοιχίζει €749 στην έκδοση με τα 8GB RAM και τα 256GB αποθηκευτικού χώρου. Το κόστος του μοντέλου με τα 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου θα είναι €819. Κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχει και μία «basic» έκδοση του OnePlus 7 Pro με 6GB RAM, που το πιθανότερο είναι –επειδή δεν υπάρχουν ασφαλείς πληροφορίες στη συγκεκριμένη περίπτωση- να στοιχίζει €699.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε Mirror Grey, Almond και Nebula Blue και θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 855 SoC και θα εξοπλίζεται με μπαταρία 4000mAh και τριπλή κύρια κάμερα με Laser autofocus που θα βασίζεται σε αισθητήρες των 48 Megapixels (με OIS και EIS), 16 Megapixels (wide-angle) και 8 Megapixels (telephoto με 3x zoom). Επίσης θα υποστηρίζεται fast charging 30W. 

Περισσότερα για την συσκευή –και το μικρότερο OnePlus 7- θα μάθουμε στην επίσημη παρουσίαση της εταιρείας, στα μέσα Μαΐου.

Android Central

PhoneArena

  • Like 3
  • Sad 1