Έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το επόμενο smartphone της OnePlus.

Οι διαρροές και οι φήμες γύρω από το OnePlus 9 έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να κάνουν την εμφάνισή τους με την τελευταία από αυτές να μας δίνει λεπτομέρειες σχετικά με το βασικό σύστημα κάμερας της επερχόμενης ναυαρχίδας. Μαζί με τα χαρακτηριστικά της κάμερας, διέρρευσαν και κάποια ανεπίσημα renders της Pro έκδοσης.

Πηγές της ιστοσελίδας 91mobiles αναφέρουν ότι το OnePlus 9 θα διαθέτει βασικό αισθητήρα 48MP, ευρυγώνιο αισθητήρα επίσης 48MP (μια καλή αναβάθμιση από τα 16MP του OnePlus 8T) αλλά και έναν τρίτο άγνωστο για την ώρα αισθητήρα. Ο τρίτος αισθητήρας δεν είναι ξεκάθαρο αν θα είναι τύπου B&W ή macro. Το OnePlus 8T αυτή τη στιγμή διαθέτει εκτός από τον βασικό και τον ευρυγώνιο αισθητήρα, έναν ακόμη macro αλλά και αισθητήρα βάθους.

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα φανερώνουν μία σημαντική αναβάθμιση για το σύστημα κάμερας του OnePlus 9. Η ίδια πηγή είχε μάλιστα διαρρεύσει και κάποιες render εικόνες για τη βασική έκδοση του OnePlus 9, οι οποίες απεικόνιζαν το τριπλό σύστημα κάμερας στην πάνω αριστερή γωνία του smartphone.

oneplus-9-pro.jpg.c7e05ceac7cf6ef96676beb606184924.jpg

Και μιλώντας για render εικόνες, το συνήθως αξιόπιστο OnLeaks, έδωσε στη δημοσιότητα νέες render εικόνες της Pro έκδοσης. Καθοδηγούμενοι από τις πληροφορίες και τις render φωτογραφίες, το OnePlus 9 Pro αναμένεται να έχει κυρτή οθόνη 6.55’’ με μία μικρή οπή στην επάνω αριστερή γωνία για την selfie κάμερα.

Το πίσω μέρος του Pro, το οποίο λέγεται ότι θα είναι κατασκευασμένο από γυαλί, θα φιλοξενεί το κατά πάσα πιθανότητα τετραπλό σύστημα κάμερας, μία κάμερα επιπλέον σε σύγκριση με τη βασική έκδοση του OnePlus 9. Βέβαια, σύμφωνα με το OnLeaks, αυτό ίσως τελικά δεν γίνει πραγματικότητα.

Το OnLeaks αναφέρει επίσης πως τα OnePlus 9 και OnePlus 9 Pro θα κυκλοφορήσουν επίσημα τον προσεχές Μάρτιο του 2021. Δεδομένου ότι το OnePlus 8 κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο, ίσως είναι ακόμη νωρίς να μιλάμε για κυκλοφορία του OnePlus 9, παρ’ όλα αυτά οι τελευταίες διαρροές και φήμες είναι μια καλή αρχή για το τι να περιμένουμε από τα νέα τηλέφωνα της κινεζικής εταιρίας.