Η εταιρεία Oppo, επιβεβαιώσε ότι το επερχόμενο Oppo N3, το οποίο θα αντικαταστήσει το γνωστό "N1" με τη περιστρεφόμενη κάμερα, προσφέροντας αντίστοιχη δυνατότητα θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, όσο αφορά στο υλικό κατασκευής.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ως μέρος της προωθητικής καμπάνιας για τη συσκευή, αποκάλυψε ότι το πλαίσιο του Oppo N3 θα κατασκευάζεται είτε από κράμα αλουμινίου-λιθίου, που είναι το ελαφρύτερο κράμα μετάλλου στο κόσμο, είτε από ανοξείδωτο ατσάλι, που έχει αποδείξει εδώ και δεκαετίες την αντοχή του στις κακουχίες και χρησιμοποιείται σε βαριές εφαρμογές.

 

Ένα ακόμη σημείο διαφοροποίησης είναι ότι η συσκευή που διαθέτει πλαίσιο από κράμα αλουμινίου-λιθίου θα είναι σκουρόχρωμη ενώ η έκδοση με το ανοξείδωτο ατσάλι θα διαθέτει "ανοιχτό" φινίρισμα. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε αν οι δύο εκδόσεις θα διαθέτουν το ίδιο κόστος, ωστόσο είναι πιθανότερο η έκδοση αλουμινίου-λιθίου να είναι ακριβότερη, επειδή το υλικό αυτό σε σχέση με το συνηθισμένο ανοιξείδωτο ατσάλι θα μπορούσε και να χαρακτηριστεί... εξωτικό. Η εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει το νέο Oppo N3 στις 29 Οκτωβρίου.

 

Link.png Site: GSMArena