Δύο νέες συσκευές Android ανακοίνωσε η Panasonic, οι οποίες σχεδιάστηκαν ειδικά για την Ινδική αγορά (άγνωστο αν θα κυκλοφορήσουν και σε άλλες αγορές) και έχουν τις ονομασίες Eluga A3 και Eluga A3 Pro.

Οι δύο συσκευές έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα διαθέτουν την ίδια οθόνη 5,2 ιντσών ανάλυσης 720p, η οποία προστατεύεται από ανθεκτικό γυαλί Asahi Dragontrail. Επίσης και οι δύο συσκευές προσφέρουν λειτουργικότητα dual SIM και διαθέτουν 3GB RAM. Επίσης έχουν εμπρόσθια κάμερα 8,0 Megapixels, κύρια κάμερα 13 Megapixels με phase detection autofocus και διπλό LED flash καθώς και μπαταρία χωρητικότητας 4000mAh.

 

Οι βασικές διαφορές, εντοπίζονται στο κεντρικό chipset και στη χωρητικότητα του αποθηκευτικού χώρου, με το Eluga A3 να βασίζεται στο MediaTek MT6737 με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,25GHz και να διαθέτει 16GB storage και το Eluga A3 Pro να βασίζεται στο MediaTek MT6753 με οκταπύρηνο επεξεργαστή 1,3GHz και 32GB storage.

 

Οι δύο συσκευές βασίζονται στο Android 7.0 Nougat και έρχονται με τον ψηφιακό βοηθό της Panasonic, ARBO. Το Eluga A3 στοιχίζει στην αγορά της Ινδίας περίπου $176 ενώ το Eluga A3 Pro στοιχίζει $199.

 

Link.png Site: GSMArena