Αναμένεται να είναι ένα οικονομικό laptop αν και για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το κόστος του.

Τον προηγούμενο μήνα διαρροή έφερε στο φως κάποιες εικόνες του Realme Book, δείχνοντας έναν φορητό υπολογιστή με οθόνη 3:2 και σχεδιασμό εμπνευσμένο από Macbook. Η Realme επιβεβαίωσε αργότερα την ύπαρξη και τον σχεδιασμό του laptop, προσθέτοντας παράλληλα πως αυτό θα έρθει σύντομα.

Νέα όμως διαρροή από τον γνωστό leaker Steve Hemmerstoffer δείχνει περισσότερα για το laptop της Realme, με εικόνες και βίντεο 360 μοιρών, με αποτέλεσμα να έχουμε εικόνα του υπολογιστή από κάθε γωνία. Οι εικόνες και το βίντεο δείχνουν πραγματικά έναν σχεδιασμό σε στυλ Macbook, φαίνεται επίσης πως θα υπάρχουν δύο θύρες USB-C στην αριστερή πλευρά ενώ η δεξιά πλευρά φιλοξενεί μία μόνο θύρα USB-A και μία υποδοχή 3.5mm.

Η ιστοσελίδα GizNext ισχυρίζεται ότι ο νέος φορητός υπολογιστής θα διαθέτει επίσης οθόνη 14 ιντσών, πλήκτρο ενεργοποίησης που θα ενσωματώνει και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων καθώς και δυνατότητα επιλογής επεξεργαστή Intel Core i3 11ης γενιάς ή Core i5. Οι τελευταίας γενιάς επεξεργαστές ανοίγουν επίσης την πόρτα και για αναβάθμιση στα Windows 11 με την Realme να έχει ήδη επιβεβαιώσει πως το laptop θα λάβει την ενημέρωση.

Η Realme δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη πότε θα κυκλοφορήσει το Book ενώ δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το κόστος, με τις φήμες όμως να κάνουν λόγο για τιμές που ξεκινούν από τα $536. Με το Mi Notebook 13 e-Learning Edition να κοστίζει $522, η Realme ενδεχομένως να στοχεύσει σε αυτήν την κατηγορία τιμής ώστε να ανταγωνιστεί και το laptop της Xiaomi.

  • Like 3