Με κάθε επισημότητα, η Samsung μόλις παρουσίασε τον διάδοχο του Galaxy Note επιστρατεύοντας τον άλλοτε καλτ Γερμανό σκηνοθέτη Wim Wenders για να δοθεί μια καλλιτεχνική νότα στην εκδήλωση.

'Ενα χρόνο μετά την πρώτη παρουσίαση και τις αναμειγμένες αντιδράσεις, η Samsung παρουσίασε το Galaxy Note ΙΙ του οποίου ο διχασμένος χαρακτήρας tablet ή smartphone παραμένει, χωρίς όμως να αποτελεί πρόβλημα όπως αποδείχθηκε από τα 10 εκατομμύρια πωλήσεις του πρώτου μοντέλου.

 

http://www.youtube.com/watch?v=XJ_DmhGV75A

 

Το νέο υβριδικό tablet/smartphone έχει Super HD AMOLED οθόνη μοιάζει αρκετά με το Galaxy S III, είναι λίγο στενότερο από τον προκάτοχό του, με νέα έκδοση της πένας S Pen, λίγο μεγαλύτερη οθόνη, εξελιγμένο S-Pen και απίστευτα τεχνικά χαρακτηριστικά.

 

* 5.5' οθόνη Super HD AMOLED

* Android 4.1 Jelly Bean

* 3G/ 4G LTE

* 1.6 GHz τετραπύρηνο επεξεργαστή και

* 2GB RAM

* 3.100 mah

* 180 γραμμάρια βάρος

* 9.4 χιλιοστά πάχος

 

Η χορταστική οθόνη των 5.5΄ιντσών διαθέτει 1024 σημεία πίεσης για άψογη απόκριση στο άγγιμα του S-Pen.

 

Το Galaxy Note II διαθέτει επίσης μια νέα τεχνολογία της Samsung η οποία ονομάζεται Air View με την οποία πλησιάζεται το S-Pen κοντά στην οθόνη χωρίς όμως να την ακουμπάτε και μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση διαφόρων αντικειμένων από το περιβάλλον της συσκευής. Έτσι για παράδειγμα μπορείτε να δείτε μια προεπισκόπηση ενός ραντεβού, ενός καταλόγου με φωτογραφίες ή το περιεχόμενο ενός βίντεο χωρίς να ξεκινήσει η αναπαραγωγή.

 

Με το Popup Note μπορείτε να κρατήσετε αμέσως σημειώσεις χωρίς να χρειάζεται να ψάχνετε για χαρτί ενώ η χρήση του S-Pen επεκτείνεται σχεδόν σε ολόκληρο το περιβάλλον της συσκευής.

 

 

 

Το Galaxy S Note II θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Οκτώβριο σε 2 χρώματα με πληθώρα αξεσουάρ ενώ η τιμή αναμένεται να είναι στα επίπεδα του πρώτου μοντέλου.