Άνθρακες ο θησαυρός και οι προσδοκίες για κάτι διαφορετικό από πλαστικό υλικό σε smartphone της Samsung, με την Κορεατική εταιρεία να ανακοινώνει επίσημα πριν λίγη ώρα το Galaxy J για την αγορά της Ταϊβάν.

Το Galaxy J το οποίο ανακοινώθηκε, είναι το ίδιο μοντέλο με αυτό που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες στην Ιαπωνική αγορά, με οθόνη 5 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED, ανάλυση 1080 x 1920, τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 2.3 GHz Snapdragon 800 με 3 GB RAM και 32 GB αποθηκευτικό χώρο.

 

Η κάμερα των 13mp είναι πιθανότατα η ίδια με αυτή που βλέπουμε στο Note 3, με δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε 4K ανάλυση ενώ στο μπροστινό μέρος υπάρχει μια δεύτερη με ανάλυση 1.9mp. Η μπαταρία του Galaxy J έχει χωρητικότητα 2.600 mAh ενώ τρέχει την έκδοση 4.3 Jelly Bean του Android.

 

galaxyj.jpg

 

Samsung Galaxy J

Samsung Galaxy J

 

H Samsung είχε αυξήσει τις προσδοκίες από χθες όταν και κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα teaser video στο οποίο αρχικά έδινε την εντύπωση για παρουσίαση νέου μοντέλου με την ποιότητα κατασκευής να διαφέρει από το πλαστικό υλικό που βλέπουμε στα περισσότερα μοντέλα της. Στο Galaxy J, βλέπουμε και πάλι αποσπώμενη πίσω επιφάνεια η οποία είναι κατασκευασμένη από πλαστικό αν και αρχικά δίνει την εντύπωση για κάτι διαφορετικό και η οποία δίνει πρόσβαση στη μπαταρία, στη micro SIM καθώς και στη microSD θύρα.

 

Link.png Site: http://chinese.vr-zone.com/93588/samsung-galaxy-j-sgh-n075t-launchs-with-all-major-telecom-in-taiwan-12092013/[/url]']VR-Zone