Ένα νέο μικρό tablet παρουσιάζει σήμερα η Samsung, το Galaxy Tab3 Lite το οποίο αν και δεν έχει τεχνικά χαρακτηριστικά που εντυπωσιάζουν, αναμένεται να κοστολογηθεί αρκετά επιθετικά.

Με οθόνη 7' ιντσών ανάλυσης 1024 x 600 και διαστάσεις 116.4 x 193.4 x 9.7 χιλιοστά, το Galaxy Tab3 Lite αναμένεται να είναι σχετικά άνετο στο κράτημα με βάρος 310 γρ. και μέγεθος που το κάνει αρκετά εύκολο στις μετακινήσεις.

 

Στηρίζεται σε διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.2 GHz με 1 GB RAM αλλά και 8 GB αποθηκευτικού χώρου χωρίς να μας περιορίζουν εξαιτίας της διαθέσιμης microSD θύρας. Ένα ακόμα στοιχείο που συνηγορεί στο ότι η τιμή της συσκευής αναμένεται να είναι αρκετά χαμηλή, είναι η απουσία μπροστινής κάμερας ενώ η πίσω κάμερα έχει ανάλυση μόλις 2MP. Από πλευράς λογισμικού η κάμερα εντοπίζει πότε χαμογελάτε έτσι ώστε να κάνει άμεσα στη λήψη δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα εύκολου διαμοιρασμού της φωτογραφίας.

 

Τρέχει φυσικά Android και συγκεκριμένα την έκδοση 4.2 Jelly Bean, με τη μπαταρία των 3.600 mAh να χαρίζει σύμφωνα με τη Samsung αυτονομία 8 ωρών κατά τη συνεχή αναπαραγωγή video

 

GALAXY%20Tab3%20Lite_White_4.jpg

 

Το Galaxy Tab 3 Lite αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα σε λευκό και μαύρο χρώμα, με τιμή η οποία παραμένει άγνωστη αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα κυμαίνεται στα $130. Το άρθρο θα ανανεωθεί μόλις υπάρχει σχετική ενημέρωση.

 

Link.png Site: http://global.samsungtomorrow.com/?p=33200[/url]']Samsung Tomorrow