Η σειρά Galaxy Note της Samsung η οποία περιλαμβάνει smartphones και tablets, εμπλουτίζεται σήμερα με το μεγαλύτερο μέλος της.

Το Galaxy Note Pro 12.2 διαθέτει τη μεγαλύτερη οθόνη σε tablet της Samsung με διαστάσεις 12.2 ιντσών, τεχνολογίας Super Clear LCD αλλά και ανάλυση WXGA η αλλιώς 2560 x 1600.

 

Εμφανισιακά το νέο Note tablet διαθέτει τον ίδιο σχεδιαμό με το μοντέλο 10.1 ιντσών 2014 έκδοση που παρουσίασε η Samsung τον περασμένο Σεπτέμβριο στην IFA, συμπεριλαμβανομένου και του πλαστικού υλικού στο πίσω μέρος το οποίο οπτικά δίνει την αίσθηση του δέρματος.

 

Στο εσωτερικό συναντάμε κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το Snapdragon 800 SoC με τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 2.3 GHz για την LTE έκδοση (Exynos 5 για τη WiFi έκδοση), 3 GB RAM, microSD θύρα για επέκταση του διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου των 16 ή 32GB με επιπλέον 64 GB. Περιλαβμάνει ακόμα GPS δέκτη, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac MIMO, κάμερα 8MP στο πίσω μέρος και 2MP στο εμπρόσθιο ,με τις δύο κάμερες να είναι ικανές για εγγραφή 1080p video.

 

Η Samsung εξοπλίζει το Galaxy Note Pro 12.2 με μπαταρία 9.500 mAh αλλά και το γνωστό stylus που βλέπουμε σε κάθε Galaxy Note συσκευή που αυξάνει κατακόρυφα την παραγωγικότητα.

Για πρώτη φορά η Samsung προσθέτει μια διαφορετική home screen την οποία ονομάζει Magazine UX και η οποία θυμίζει την εφαρμογή Flipboard αλλά και το BlinkFeed της HTC εμφανίζοντας πληροφορίες που μας αφορούν υπό μορφή περιοδικού. Παράλληλα η αναβαθμισμένη λειτουργία Multi-Window κάνει χρήση όλης της διαθέσιμης επιφάνειας της οθόνης επιτρέποντας την παράλληλη εμφάνιση 4 εφαρμογών και τη ρύθμιση μεγέθους από μέρους μας για το πόσο χώρο θα καταλαμβάνει κάθεμια.

 

note12.2_b.jpg

 

Το Galaxy Note Pro 12.2 "τρέχει" την έκδοση 4.4.2 KitKat του Android και αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του έτους με τιμή €749 για το WiFi μοντέλο και €849 για το LTE μοντέλο.

 

Link.png Site: http://www.engadget.com/2014/01/06/samsung-galaxy-note-pro/?ncid=rss_truncated[/url]']Engadget