Η Samsung ανακοίνωσε ένα νέο ζευγάρι ακουστικών που έχουν την ονομασία U Flex αφού εξοπλίζονται με ιδιαίτερα εύκαμπτο “neckband” (κατά 100⁰).

Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ακουστικών U Flex είναι ότι ενσωματώνουν dedicated πλήκτρο Bixby (ο ψηφιακός βοηθός της Samsung που λανσαρίστηκε με τη σειρά smartphones Galaxy S8) αλλά αν το κινητό σας υποστηρίζει S Voice, τότε τα ακουστικά θα λειτουργήσουν εξίσου καλά και με αυτό.

 

Τα ακουστικά εξοπλίζονται με δύο two-way μονάδες ηχείων, και πιο συγκεκριμένα με woofers των 11mm και tweeters των 8mm για “δυνατό μπάσο, βαθιά μεσαία και καθαρά ψιλά” όπως λέει η Samsung. Στην ιστοσελίδα επίσης της Samsung διαβάζουμε ότι τα ακουστικά εγγυώνται “καθαρό, ισορροπημένο ήχο”.

 

Το χαρακτηριστικό ωστόσο που είναι εντυπωσιακό με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά είναι η τεχνολογία Scalable Codec της εταιρείας, που εισέρχεται σε λειτουργία όταν το smartphone που έχουν συνδεθεί τα ακουστικά βασίζεται στο Android Nougat 7.0 ή σε πιο σύγχρονη έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Τα ακουστικά Samsung U Flex αναλύουν διαρκώς τυχόν παρεμβολές από το WiFi ή άλλου τύπου παρεμβολές και τις φιλτράρουν για να βελτιστοποιήσουν την απόδοση του ήχου και τη σύνδεση Bluetooth.

 

gallery_286955_4120_420465.jpg

 

Όταν ο χρήστης τους δέχεται κλήση ή κάποια ειδοποίηση τα ακουστικά δονούνται ενώ η αυτονομία της μπαταρία τους αγγίζει τις 10 ώρες. Επιπλέον είναι splash resistant και διαθέτουν τα κλασικά και οικεία πλήκτρα για την ένταση της φωνής, την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση τους, καθώς και την υποδοχή microUSB. Είναι διαθέσιμα σε Blue, Black ή Ivory ωστόσο η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία δεν αποκάλυψε ακόμα το κόστος τους.

 

 

Link.png Site: GSMArena