Η φημολογία για το Samsung Galaxy S III ολοένα και φουντώνει καθώς πλησιάζουμε στην επικείμενη κυκλοφορία της συσκευής, με τις περισσότερες πηγές να συμφωνούν σε ορισμένα πιθανά χαρακτηριστικά της. Αυτή τη φορά στηρίζονται σε ανώνυμες πληροφορίες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα του GSM Helpdesk, οι οποίες συνοδεύονται και από διαρροή φωτογραφίας της συσκευής.

 

Κατά τα λεγόμενα της ιστοσελίδας το Samsung Galaxy S III διαθέτει οθόνη 720p, 4.7” ιντσών με 1280 x 720 ανάλυση, και θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία SuperAMOLED Plus HD. Ακόμη λέγεται ότι θα ενσωματώνει φωτογραφική μηχανή 12MP με εγγραφή video στα 1080p 60fps, με δυνατότητα εγγραφής και σε αργή κίνηση.

 

gsmarena_001.jpg

 

Όσον αφορά τον επεξεργαστή, οι ανώνυμες πηγές κάνουν λόγο για τετραπύρηνη CPU χρονισμένη στο 1.5GHz. Ακόμη η μνήμη RAM θα είναι χωρητικότητας 1GB όπως και αυτή του τρέχοντος μοντέλου, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος θα φτάνει τα 32GB εσωτερικής μνήμης. Μερικές τεχνολογίες που πολύ πιθανό να δούμε στο επερχόμενο Galaxy S III είναι η υποστήριξη Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.0, NFC chip και έξοδος HDMI. Πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής αναφέρεται η 22 Μαϊου, με ένα μικρό ενδεχόμενο κυκλοφορίας τον Απρίλιο.

 

Link.png Site: gsmarena.com