Οι υποψήφιοι και ανήσυχοι αγοραστές του Galaxy S 4, έχουν έναν ακόμη λόγο να νοιώθουν καλύτερα μετά την είδηση που μας έρχεται από το forum του XDA Developers στο οποίο χρήστης κατάφερε ήδη να κάνει root τη ναυαρχίδα της Samsung, πριν αυτή κυκλοφορήσει στην αγορά.

Η διαδικασία rooting επιτρέπει την πλήρη πρόσβαση του χρήστη στα ενδότερα της συσκευής, με τελικό σκοπό περισσότερα δικαιώματα στις ρυθμίσεις της συσκευής, ακόμα και σε αλλαγή βασικών προγραμμάτων, τα οποία πιθανόν οι πάροχοι συνήθως εγκαθιστούν στη συσκευή. Οι πιο εξελιγμένοι χρήστες μπορούν ακόμα και να αλλάξουν πλήρως την πλατφόρμα του Galaxy S 4 και να εγκαταστήσουν μια πιο καινούρια που ίσως έχει κυκλοφορήσει, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν την επίσημη υποστήριξη.

 

Πάντως η συγκεκριμένη μέθοδος rooting κατά πάσα πιθανότητα να μην αφορά τους Έλληνες κατόχους της συσκευής μιας και απευθύνεται στην έκδοση του Galaxy S4 με επεξεργαστή Exynos 5 Octa, και όπως όλα δείχνουν στη χώρα μας η συσκευή θα κυκλοφορήσει με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 600.

 

Link.png Site: ']Samsung Galaxy S 4 Rooting

Link.png Site: http://www.engadget.com/2013/04/02/samsung-galaxy-s-4-rooted']engadget.com