Τις 10 εκατομμύρια σε πωλήσεις συσκευών Galaxy S3 ανακοίνωσε σήμερα η Samsung, σπάζοντας το ρεκόρ του προκατόχου του το οποίο χρειάστηκε το διπλάσιο χρονικό διάστημα για να σημειώσει τον αριθμό αυτό. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις η ναυαρχίδα της Samsung κατακτά τον τίτλο του Android smartphone με τις περισσότερες πωλήσεις. Η παρουσίαση των στατιστικών έγινε δια στόματος Shin Jong-kyun, ο οποίος είναι ο πρόεδρος του τμήματος κινητών συσκευών στην εταιρεία.

Η δημοφιλής συσκευή της εταιρείας παρουσιάστηκε στις 30 Μαίου, σημειώνοντας 3 εκατομμύρια προπαραγγελίες. Η σειρά των Galaxy smartphones έχει εδραιώσει την επωνυμία της Samsung ως τον κύριο ανταγωνιστή της Apple με τις πωλήσεις τους να συναγωνίζονται τις αντίστοιχες των iPhone, οι οποίες πέρυσι είχαν φτάσει τα τέσσερα εκατομμύρια κομμάτια το πρώτο σαββατοκύριακο της κυκλοφορίας τους.

 

 

Το Samsung Galaxy S3 υπερτερεί έναντι του τελευταίου iPhone 4S που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο χρόνο καθώς ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή, NFC chip και οθόνη 4.8” ιντσών. Επίσης διαθέτει μια νέα δυνατότητα αναγνώρισης προσώπου έτσι ώστε να αποτρέπεται το αυτόματο κλείδωμα της συσκευής όταν αυτή χρησιμοποιείται από το χρήστη.

 

Link.png Site: telegraph.co.uk