Μπορεί η Samsung να παρουσίασε δύο από τα ομορφότερα smartphones στον κόσμο πρόσφατα, ωστόσο το 2Piece Cover ακολουθεί τον εντελώς αντίθετο δρόμο στο θέμα του σχεδιασμού.

Αν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο; Όχι. Η Κορεάτικη εταιρεία παρουσίασε πριν λίγες ημέρες αρκετά αξεσουάρ και θήκες για τις δύο νέες της ναυαρχίδες, Galaxy S8 και Galaxy S8+. Μεταξύ των νέων αξεσουάρ βρίσκονται τα Wireless Charger Convertible, Battery Pack, Clear View Standing Cover, LED View Cover, Clear Cover, Alcantara Cover, Keyboard Cover, Silicon Cover και 2Piece Cover.

 

Το τελευταίο, που είναι και το κεντρικό θέμα του άρθρου είναι μία θήκη σε δύο τμήματα, και σε αποχρώσεις που σύμφωνα με την Samsung “προσθέτουν ένα μοναδικό γεωμετρικό παλμό που βελτιστοποιεί τον σχεδιασμό των Galaxy S8 και S8+”.

 

Όπως μπορείτε να δείτε, η θήκη 2Piece αποτελείται από δύο τμήματα και είναι διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα (από την μέσα πλευρά τους τα δύο τμήματα διαθέτουν δύο “pads” που προσκολλώνται στην πίσω πλευρά του smartphone σαν "βεντούζες").

 

Στο παρελθόν, η Apple είχε προκαλέσει ντόρο εισπράττοντας αρνητικά σχόλια για το design της θήκης του iPhone 5C και πιο πρόσφατα για το design της Smart Battery Case των iPhone 6 και iPhone 6s, το οποίο υπερασπίστηκε ο Tim Cook. Άραγε είναι δίκαιη η κριτική που δέχεται το 2Piece Cover της Samsung;

 

Link.png Site: PhoneArena

 

Το άρθρο είναι χορηγία του Κωτσόβολου